Jump to content

Loli_kz

Korisnik
 • Broj objava

  10
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Loli_kz

 • Status
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

40 pregleda profila
 1. Jasno mi je to, ali vidio sam da postoji izjava za promjenu adrese dostave i tamo moram napisati nadležni sud, a ja bih promijenio da mi se adresa dostavlja na adresu van prebivališta i boravišta jer sam trenutno pretežito na adresi očevog stana u Zg, a ne gdje mi je inače boravište u Zg i prebivalište u Komiži.
 2. Pa rekao mi je @drot13 da za provjeru nadležnosti suda trebam provjeriti s njima da mogu predati izjavu o promjeni adrese dostave, jedino ako MJPP ne spada pod PU zagrebačku pa mogu pitat njih tamo?
 3. Hvala. Možda sam glup, ali ne mogu naći kontakt broj ili adresu kome da se javim. 🤣
 4. U redu, hvala, al ne mogu razumijeti iz obavijesti koja je ovo postaja pa ako neko možda zna iz slike.
 5. @Iustitia_ZD ako može još jedno pitanje samo? Koji je sud nadlezan za moju situaciju, općinski ili visoki prekršajni? Jer planiram u PU odnijet izjavu da mi se promijeni adresa dostave rješenja pa da znam koji sud da navedem u izjavi. Hvala.
 6. Dobro, hvala na svim informacijama i izdvojenom vremenu. Javim se tu da dam informaciju o konačnoj odluci kada stigne.
 7. Naravno, doveo sam se u probleme u malo vremena bespotrebno, ali prije toga nikad ništa pa se nadam da ću tako i nastaviti. Još pitanje za to koji će mi dokument prvo biti dostavljen, ja sam skužio da bi trebao doći poziv na sud bez ikakvog rješenja prvo pa onda pravomoćna odluka, tj. rješenje policije kada sve bude završeno, točno? I isto tako, na izrečenu kaznu na sudu također vrijedi pravilo o računanju cijelog iznosa ako se plati 2/3 unutar 8 dana?
 8. Hvala na odgovoru, bar me obradovalo da neću ostat bez vozačke na 2 godine. 😃 A ovo o detaljima s policijom nisam ni mislio uzeti u obzir kod obrane, nego sam samo spomenuo da saznam od vas ono što sam sumnjao. Riskirao sam jer je okolnost bila da nije da cura živi u Sopu, nego se taj dan vraćala u Benkovac odakle je, a tamo joj je otac ostavio auto da ga pokupi, neće proći na sudu, ali bar da se tu pokušam opravdati. 🤣😟 Što se tiče obrane, dakle priznanje, kajanje pod obavezno, pokušat pronaći smislen razlog za vožnju, oće pomoći spominjanje da je prvi ovakav prekršaj i da nisam imao
 9. Pozdrav svima, prijavio sam se danas jer su mi se dogodile loše stvari u prometu proteklih mjesec i po dana pa sam čitanjem ove teme vidio da tu ima dosta vas koji bi mi možda mogli pomoć u ublažavanju posljedica. 😊 Naime, prvo me je policajac kod Arene zaustavio 12. 12. zbog prolaska na crveno, kazna 3000(plaćeno 2/3) i mjesec dana mjera zabrane upravljanja. Platio sam bez prigovora jer sam odlučio da mi je to prihvatljivo (možda ipak nisam trebao 🤦‍♂️). Druga stvar se dogodila jučer, mjera je počela teći 31. 12. i stvarno nisam planirao u ovih mjesec dana sjesti u auto i riskirat,
×
×
 • Napravi novi...