Jump to content

Mirjana234

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Ma niste. Samo mi je zao kad me netko krivo shvati jer znam da puno majki koristi situaciju da izmanipulira dijete i bliznje za neke svoje stvari. Ja se nekako vidim da to nisam.
  2. Ja se sa svim navedrnim slazem. Dapace, ja ispred djecaka uvijek kazem da ga tata voli i sve ostalo lijepo. Ja zbilja mislim da dijete treba oba roditelja. Sta se tice baka i djeda, s oceve strane, to su ljudi koji nisu zainteresirani. Ne da im se u setnju, vecinom su u poslu, na selu. Djedu je najveca zanimacija popit 5 piva dnevno, a baki se nista ne da. Ne vjerujem da ga ne vole, al jednostavno im se ne da nista. Ja tu ne mogu nista. Nikad nisam rekla da ne mogu ga vidit ni slicno. Al oni su takvi i sa drugim unukom, od tate sestra isto ima sina. Pa opet nista. Ne velicam svoje roditelje. Bila bih najsretnija da njegovi su isto tako od volje. Zbilja ne vidim da nesto grijesim u ponasanju. Nit se osvecujem nit se izivljavam. Dijete treba i mamu i tatu. Al on meni prijeti da ce uzet klinca kao tjedan dana ja tjedan dana on. Mislim da je to vece dijete pa ajde. Al klinac od 2.5 godina. I plus sta on putuje pa bi sam sebi on krojio vrijeme na nacin kad ne moze da je kod mene. Meni je to totalni iznered z dijete, pogotovo tako malo. Pa me zanimalo iz prakse kako to ide. Tj bas primjeri neki, zakone otprilike kuzim.
  3. Zanima me kakva je praksa u zadnje vrijeme Centra za socijalnu skrb. Naime razilazim se sa partnerom i imamo djecaka od 2.5 godine koji je vezan uz mene. Vracamo se oboje roditeljima. Sa mojima je odlican djeda obozava. Njegovi bas i ne. Vecinom su na selu, a i generalni ne znaju sa djecom. I sad trebamo dog vidanje, ja sam mislila nesto poput spavanja 2put mjesecno, th. 2 vikenda a da ga moze vidjeyi svaki dan. On meni prijeti da sada centri dodjeljuju djecu popola. I sad, nisam zla vjestica al moj bivsi partner se bavi poslom gdje se putuje. Sta znaci da bi njemu trebalo izlazit u susret u svemu, generalno je i preopusten. Zaboravi djetetu dat jest, gura mu stalno mob u ruke itd. A i dijete i sada kada zivimo skupa nece njemu. Ima tko svjeza iskustva sa centra
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija