Jump to content

Lustica

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Radim u firmi 21 godinu,firma je prodana novom vlasniku,moje radno mjesto mu nije potrebno jer ima svoje ljude. Koja su moja prava?
  2. Poštovani,molim ako mi netko može odgovoriti. Svekrva mi je umrla 2002.g. i u ostavinsku nije prijavljen jedan mali objekt,točnije drvena kućica na Učki.Dali se sada može napraviti ostavinska i legalizacija toga objekta?
  3. Zahvaljujem....puno ste mi pomogla, ugodan dan želim
  4. Puno hvala, još bih samo pitala dali da prije pozivanja na zastaru uplatim dug od 1.do 5. Mj 2020.koji ne ulazi u zastaru a nisam platila jer sam počela plaćanje u 6.mj 2020.? I neznam šta je sa onim šta sam uplatila (dug prvi dio 2018.)dali sam nešto priznala sa tim pa mi zastara ne vrijedi. Još jednom zahvaljujem!
  5. Dali se pozvati na zastaru moram preko odvjetnika ili kako? I zanima me kojeg duga, cijelog ili ono šta nije u zastari?
  6. Hvala na odgovoru.. Ja sam u 12 mj. 2020.dobila opomenu za ne plaćene račune odvoza smeća. Opomena se odnosila na 2018.,2019.god i pola 2020.god jer sam ja počela redovno plaćati od 5.mj 2020. U 12.mj.nakon primljene opomene sam uplatila prvu polovicu 2018.god.i namjeravala dalje riješavati dug. Međutim sad neznam što mi je činiti ako je to otišlo u zastaru.
  7. Molim ako netko zna kada nastupa zastara računa za čistoću?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija