Jump to content

Abcdef5

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Abcdef5 objavio

  1. Da, da smo u prekrsaju bez da me je legitimirao, ista provjerio. Samo na temelju cinjenice da je auto bio parkiran ispred kuce te je navedeno da auto ima prijemnik. Kao njima nije ta adresa u evidenciji da se placa rtv pristojba. Mene interesira kako netko moze na legalan nacin doci do tvojih osobnih podataka?!? Samo zato sto je neciji auto parkiran ispred kuce znaci da pripada toj adresi? Tko je ovdje lud?
  2. Nazalost dosla je prekrsajna na 240 kn? Kako dalje?
  3. Molim vas za savijet. Inkasator mi je prisao na ulici bez da se predstavio jer je vidio kako izlazim iz dvorista pitajuci me o RTV prijemnicima. Ja sam odgovorila da nista nemam sto je istina, TV nemam a laptop i mob su od firme. Pokazivao je i na auto, koji isto nije moj. Lik je poceo zapisivati adresu i govoriti da nismo nikad registrirani i prijetiti prekrsajnim prijavama. Ne sumnjam da prekrsajna prijava nece stici ali me interesira kako se postaviti. Napominjem nemam nikakve RTV prijemnike, ali iz principa necu pustati spodobe koje se niti predstave da mi ulaze u kucu.
  4. Molim vas referencu za placenje poreza kod kupovine poljoprivrednog zemljista. Da li je kupac duzan sam prijaviti kupovinu poljoprivrednog zemljista poreznoj u svrhu placanja poreza ili je porezna duzna sama poslati uplatnicu? Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija