Jump to content

mare-mare

Korisnik
  • Broj objava

    56
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Go,go..... Ajmo dj-bobo samo hrabro. Svi smo uz tebe. Rasturi to kao što si na faxu rasturala!!!!! Mislit ću na tebe i javi čim POLOŽIŠ!!!!! Neću te smetat dok ponavljaš pa ti moram bar ovako dat podršku iako znam da će mi bit
  2. Na koji način se bračni drugovi sa djecom mogu osigurati da će u slučaju smrti nasljediti jedan drugoga u cijelosti, tako da djeca nemaju pravo na nužni dio. Htjeli bi biti sigurni da će kao suvlasnici nekretnine u trenutku smrti jednoga od njih, ovaj drugi postati samovlasnik.Djeca bi nasljedila kad umre drugi roditelj.
  3. Hvala ti!! POlako dolazim sebi i sve manje sanjam ispit, ispitivače i pitanja... Ovako-prvo sam prešla cijelo gradivo, a onda sve ispočetka.Nakon drugog prelaženja, ponavljanje svega uz pomoć pitanja i to od svih ispitivača.I onda ti treba sve manje vremena, tako da sam stigla još par puta ponoviti do ispita. Gp-zakoni uz knjigu.Mislim da je ZOO bez Klarića nemoguće savladati.Nakon što skužiš što je što, dalje samo po zakonima. KP-zakon i skripta od Garačićke. Uprava-zakoni i neka skripta jer mi se ZUP činio preopsežan, a na kraju sam morala i njega.Tako da ti je sve u svemu najbolje držat se zakona. Sve ostalo - isključivo zakoni!!! Sretno!!!
  4. Rado bi ti poslala pitanja, ali ja sam jedna od te dvije iz donje dvorane. Buljan mi je iskreno bila najnapornija gleda načina na koji ispituje ZPP. Inače učila sam ga cijelog za slučaj da se izmijeni komisija. Obiteljsko je pitala sve isto kao inače, a ovrhu samo jedno pitanje, i to ovršni naslovi. Stvarno su svi ispitivači dobronamjerni i smireni, a nas dvije smo imale sreće i da je kazneno prošlo super.
  5. Dakle, moguće je!!!!! Kad sam otvarala ovaj topic znala sam što me čeka i bilo je stvarno naporno, ali izvedivo. Dojmovi su pod - rok u travnju. Inače samnom je bila i majka troje male djece i uspjela je. Zato drage mame samo naprijed!!!!!!!
  6. Evo dragi forumaši da Vam se i ja javim i pohvalim da je s mojim mukama gotovo!!! Komisija Marković, Buljan, Crnić, Hrvoj-Šipek i Klarić-Baranović. Sva pitanja su na legalisu. Olakotno je bilo to da se komisija nije promijenila i da smo se kolegica i ja dobro držale i nismo "naljutile" niti jednoga ispitivača. Pod tim osobito mislim na gđu. Klarić-Baranović koja je prema nama bila super, a ostatak ekipe, dakle njih 4 je rušila bar po jedan predmet i bila jako neugodna. Kolege su bile izvan sebe. Za nju morate doslovno pjevati "njena" pitanja i onda je sve 5. Pitanja također objavljena na legalisu. Sretno svima.... Evo savjet od jedne divne kolegice koja je nedavno položila-Nemojte misliti da ništa ne znate, nemojte misliti na ono što niste ponovili, samo pomislite što sve znate, koliko ste učili, čega ste se odrekli i koliko vremena i truda uložili.... Meni je pomoglo, nadam se da će i Vama.
  7. Ima li netko za 16.-i??? Prekrasno, prvi dan roka!!!!
  8. Dobila sam informaciju da će popis u srijedu biti na porti, pa tada možemo saznati kad smo. Inače rok počinje 14.-og!!!!!!Sigurno.... Sretno!!!!
  9. Ramo, nažalost 20.03 se neće održati usmeni dio ispita jer su svi kandidati odustali.Trebala sam ić slušat, ali su mi tako javili iz Ministarstva. Slušala sam i Vičića i Miletića i mislim da ima dovoljno njihovih pitanja na legalisu po kojima je dobro ponavljati.Kod Vičića se nemoj zezat s ovrhom, a ni kod Miletića sa stečajem.... Sretno.....
  10. Pitanje od Crnića-Kada se kod neimovinske štete primjenjuje novi a kada stari zakon???Molim pomoć jer mi je teško uključiti mozak nakon toliko štrebanja..... Hvala
  11. Poznata priča.Svaka dva tjedna nova bolest.Počneš učit, taman ti krene, pa 2 tjedna odmora.Uz bolesno dijete učenje je nemoguće. Trudila sam se i na kraju odustala. Uči, uči, uči i ne predaj se...Bit će bolje...
  12. Samo se ti izjadaj....Svima je lakše kad podijele s drugima svoju patnju.... Ja nikako naprijed.Već se nekoliko mjeseci mučim...sat, dva dnevno, sve prešla i sad krećem ponavljat.Čini mi se kao da nikad neće doći kraj.Užas. Koliko ti učiš?Kad izlaziš?Drži se.... Dosta mi je slušat:"Mama uči!!!!"
  13. Super.Baš ti hvala. Znaš li možda je li točno da pritvor može maksimalno trajati 4 godine i 9 mjeseci + uskočki rokovi???
  14. Izlazim u ožujku...Počela ponavljati.....Ovo mi je tek drugi put da prelazim gradivo.Užas....
  15. To je pitanje od Novosela.Mislila sam da je odgovor negativan, obzirom da je uvjetna osuda mjera upozorenja, a izv.lijek je zahtjev za izvanredno ublažavanje KAZNE.... A znaš li možda koja je razlika u pravima okrivljenika i drž. odvj. nakon što istražni sudac donese rješenje o provođenju istrage? Hvala ti na pomoći...
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija