Jump to content

MM2306

Korisnik
  • Broj objava

    32
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

Postignuća

  1. Novac je proslijeđen ovrhovoditelju drugi dan i poslodavac i ja osobno smo kontaktirali ovrhovoditelja odgovor je bio da neće vratiti nazad novce...
  2. Objasnili su ovako da poslodavac mora napisati reklamaciju banci a banka kaže da nema ništa sa time nego fina to mora riješiti a kad se dođe u finu čovjek na šalteru kaže to banka mora riješiti a novci otišli ovrhovoditelju a poslodavac je drugi dan odmah ujutro ispunio obrazac da se jedan dio novaca prebaci na blokirani i jedan dio na zaštićeni račun djelatnik kaže da se to ne može napraviti i pustio je da novci odu ovrhovoditelju.
  3. Danas je poslodavac opet zvao u finu i u banku rekli su im da ću teško dobiti novce nazad šta onda napraviti po tom pitanju.
  4. Dobro dan poslodavac je krivo uplatio na blokirani račun i poslodavac je ispunio obrazac da se vrate novci al fina nije htjela to napraviti nego su rekli da poslodavac mora napisati reklamaciju banci to je i napravio poslodavac jel se može vratiti jedan dio novaca ili ne.
  5. Hvala vam puno na informacijama i savjetima nadam se da će se ubrzo sve riješiti i da će se sve dobro završiti.
  6. Pa dug je otplaćen u cijelosti a sad me zanima kako može agencija tražiti da se njima plaća ako je dug otplaćen?
  7. Šta nema veze ako imam potvrdu znači opet možeš biti dužan a kad sam jučer bio u fini kako može biti to isti broj ovrhe isti dug se želi naplatiti 2 puta.
  8. Imam potvrdu da je dug otplaćen i da nema potraživanja prema meni to mi je dao prvi ovrhovoditelj.
  9. Dobar dan imam pitanje u vezi ovrhe jel moguće ako se plati dug i dobio sam potvrdu da je dug otplaćen a ovrhovoditelj je rekao da nisam više dužan a danas me zvala agencija za naplatu potraživanja da sam njima dužan a ne ovrhovoditelju jel moguće to i šta napraviti i poduzeti po tom pitanju. Danas sam zvao finu i išao kasnije osobno provjeriti provjerili su da ovrha nije povućena iako je dug otplaćen 10.11.2021 i da je promijenjen ovrhovoditelj sad je agencija za naplatu potraživanja i šta napraviti.
  10. Dobio sam potvrdu da je dug podmiren.
  11. Kad povuće ovrhovoditelj sa Fine jel to znači da je dug onda riješen.
  12. Dobro večer imam pitanje vezano uz ovrhu šta to znači zahtijev za opoziv zahtjeva za naplatu opoziv u cijelosti bez vraćanja osnovne jel to znači da je ovrha skinuta sa fine.
  13. Ako mi to poslodavac uplati onda će fina sve uzeti a jel smije poslodavac isplatiti u gotovini ili ne smije.
  14. Gledao sam na internetu da je otpremnina zaštićena od ovrhe po novim izmjenama zakona a sad je jel to točna informacija ili nije.
  15. Radi se na ovrsi preko Fine a ne preko poslodavca.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija