Jump to content

MM2306

Korisnik
 • Broj objava

  14
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Hvala vam na odgovoru i na savjetima.
 2. Nisam ni tu odluku o otkazu primio sa 11.10.2021 sam odjavljen sa mirovinskog i zdravstvenog da nemam pristup e građani nebi ni znao da sam odjavljen zanima me šta napraviti po tome.
 3. Nisam ništa još potpisao a nisam ni dobio nikakve papire kažem vam da me poslodavac odjavio bez da sam potpisao otkaz ugovora o radu.
 4. To je razlog kao što sam vam jučer napisao zbog nedostatka obujma posla nemam razloga lagati radim na pilani i nema sirovine trupaca pa zato je otkaz o radu.
 5. Nedostatak obujma posla jel može onda poslodavac otkazati ugovor o radu.
 6. Dobro večer imam pitanje u vezi otkaza o radu poslodavac me je odjavio za mirovinskog i zdravstvenog osiguranja bez da sam potpisao otkaz o radu ugovor sam imao na neodređeno vrijeme jel to moguće da napravi poslodavac ili ne smije to napraviti.
 7. Hvala vam puno na informaciji i na savjetima što napraviti.
 8. A šta ako ovrhovoditelj ne želi to urediti na fini kako onda postupati.
 9. Znači kad to napravi ovrhovoditelj onda neće biti novih potraživanja a kad se dug otplati jel treba tražiti potvrdu da je dug otplaćen.
 10. U osnovi piše da obzirom da je ovršenik podmirio cjelokupne troškove postupka te dio glavnice, ovrhovoditelj specifira ponovno svoja potraživanja glavnice u visini 3000 kn sa zateznim kamata sad me zanima kako bi trebalo postupiti.
 11. Dobar dan imam pitanje u vezi ovrhe ako uplatim novac na blokirani račun da riješim dug jel onda fina to prebacuje ovrhovoditelju i koliko se dugo čeka da se novci prebace ili se može direktno uplatiti ovrhovoditelju na račun.
 12. Dobar dan zanima me u vezi ovrha na ovršnoj ispravi piše općenito na imovini ovršenika a još je na novčanim sredstvima a kad se prebaci ovrha na pokretninama i nekretninama jel se to dobije poziv za sud i jel se može žaliti na to ili ne može. Od pokretnina imam samo stari auto jel se može zaštit auto od ovrhe pošto imam problema sa kralježnicom i treba mi auto za kod doktora i u bolnicu.
×
×
 • Napravi novi...