Jump to content

Antuan

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Antuan objavio

  1. Poštovanje, zdravo. Pitanje: gdje i kako je moguće vidjeti raspored predmeta kaznenog suda u Zagrebu? Znam samo ime optuženika. Hvala vam
  2. Molim vas recite mi što da platim sada, a što kasnije? Sud je presudio da plati novčanu kaznu, a također i sudske troškove. Iznosi su dovoljno veliki, ne mogu platiti odjednom. Pitanje: što prvo platiti? Hvala.
  3. Da, i ja to razumijem, hvala. Ne razumijem zašto mi sud nije dao podatke o plaćanju i Uplatnicu za plaćanje kazne....
  4. Hvala vam. Odluka suda glasi: "Pravo na žalbu otkazano je kao nepotrebno, budući da su se stranke odrekle prava na žalbu." A prošla su 2 tjedna od datuma sudske odluke. Pitao sam sud za detalje o plaćanju, ali sud mi je odgovorio da "odluka suda još nije postala pravomoćna". Potpuno sam zbunjena i ne znam što učiniti :).
  5. Hvala vam. Ovo je bilo pitanje :). Koji je maksimalni zakonski rok za podnošenje žalbe? 15 dana?
  6. Hvala vam, ovo su kvalitetne informacije! Pitanje: koliko je potrebno da sudska odluka postane pravomoćna?
  7. Nažalost, ovo nije ništa.
  8. Poštovani, pitanje o bankovnim podacima. Dobio sam presudu kojom sam osuđen na novčanu kaznu. Uz to, moram platiti i pravnu naknadu. nažalost, nalazim se u Njemačkoj i ne mogu saznati bankovne podatke - gdje bih trebao platiti. Gdje mogu pronaći te podatke na mreži, na daljinu? Ovo je bio sud u Zagrebu. Hvala vam.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija