Jump to content

ixo

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav ljudi, bio mi je HRT inkasator prije 10-ak dana i evo stigla je uplatnica i opomena, nisam mu dao nikakve podatke niti pustio u stan te takoder moram moram napomenuti da ne posjedujem TV i TV prijamnik u stanu. Sada me zanima dal da ignoriram ovu uplatnicu kompletno ili trebam pisat nekakav prigovor HRT-u?
  2. Ok hvala na info. I sta ako mi posalju tu obavijest da platim, dal da platim ili ne? Mislim nemaju moje osobne podatke osim imena i prezimena. Citam tu neki govore da platim a neki ne.
  3. Pozdrav, jucer mi je pokucao na vrata gospodin i pitao ime i prezime i potvrdio sam. On je na svom papiricu nesto zaokruzio i onda se predstavio kao inkasator i pokazao svoju HRT iskaznicu i rekao da moram placat pristojbu inace ce me tuziti i ovrsiti. Ja ga nisam pustio u svoj objekt i rekao sam da nemam nikakav uredaj(ne posjedujem TV inace) sto hvata signale niti koristim HRT uslugu te mu nisam dao svoje podatke osim imena i prezimena koje je on vec imao od prije, a ne znam kako. Sad me zanima sto je sljedece? Dal me mogu zaista ovrsiti i naplatiti kaznu ako im nisam dao Oib, ostale bitne podatke i pristup unutar svog objekta?
  4. Pozdrav ljudi, imam pitanje. Naime izvanredan sam student i zaposlio sam se na neodređeno. No prije nego što sam se zaposlio radio sam preko student servisa za drugu tvrtku. Sad me zanima da li mogu još nastaviti raditi preko student servisa uz svoj stalni posao, dal sam u prekršaju i da li me se može teretiti za išta u poreznoj?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija