Jump to content

Frenkizg

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Imali su krivo uvedeno gdje je garaza pa radi toga nisu slali na ispravnu adresu . Garaža i stan su na istoj adresi , ali je valjda garažni objekt (koji je dio zgrade ) vodjen pod krivom adresom u njihovom sustavu i zato nisu mogli dostaviti racune .
  2. Pozdrav , saznao sam gdje je problem , slali su racune na krivu adresu jer nisu upuceni u stanje na terenu garaza se vodi na jedan broj a kaslic je na drugom broju gdje je i stan. Dakle greska je u njihovoj bazi . Da li je to njihova greska i da li imam osnove za zalbu ?
  3. Pozdrav , dobio sam ovrhu po osnovi neplacenih racuna naknada za uredjenje voda , vezano za garažu u zgradi . Iznos je 3.50kn svaki mjesec od 2014 godine . Takav racun nikada nisam dobio , uredno placam pricuvu za garazu i stan i da sam dobio taj racun bio bi placen . Jednaku sam ovrhu dobio za kumunalnu naknadu za istu garazu . Ok , ako je zakon takav ja cu platiti te racune , nije mi jasno kako je legalna naplata kamata za te racune i 200kn za utvrdjivanje troska ako ja te racune nisam imao ni priliku vidjeti ni platiti da izbjegnem ove troskove ovrhe ? Uz to , zanima me da li ce mi doci racun za ovaj mj , posto ocito nije dolazio do sada a ne zelim za par godina placat ovrhe radi pisljivih 3 i pol kune . Hvala , lp
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija