Jump to content

invisible_man

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Poštovani, U planu imam kupiti stan koji na sebi ima založno pravo banke. Umjesto kapare koja ide prodavatelju u predugovoru o kupoprodaji naveli bi da ću iznos uplatiti banci prema pismu namjere za zatvaranje postojećeg kredita. Možete li mi reći na što bih trebao obratiti pozornost prilikom kupnje ovakog stana, da li pismo namjere mogu provjeriti u banci iz koje je pismo izdano? Molio bih Vas ima li netko primjerak predugovora za kupoprodaju nekretnine sa založnim pravom? Unaprijed se zahvaljujem na odgovorima i pomoći.
  2. Znači ne mogu navesti nekoliko osoba koje su se koristile vozilom u tom periodu, već bih na temelju obrisa sa slike trebao navesti osobu koja je vozila .... zanimljivo
  3. Pozdrav, trebao bih pomoć u ovom slučaju. Radi se o prekršaju za prebrzu vožnju. Vozilo je 01.01.2021. slikano u naselju u naselju na dijelu kolnika gdje ograničenje brzine kretanja iznosi 60 km/h. Izmjerena je brzina kretanja vozila od 105 km/h, koja umanjena za sigurnosnu razliku iznosi 94 km/h, čime je dopuštena brzina kretanja prekoračena za 34 km/h. Kada pogledam slike vozila koje mogu pronaći na stranicama epreksaji.mup.hr na slikama se vidi da je vozilo slikano u odlasku i ne postoji mogućnost utvrđivanja tko je vozilo vozio. Postoji li ikakva mogućnost da se na temelju navedenog uspije odbaciti krivnja za navedeni prekršaj? Isto tako naveo bih da je vozilo tih dana bilo posuđeno mojoj djevojci koja u obitelji ima ukupno 5 vozača koji su se slobodno mogli koristiti vozilom što dodatno otežava utvrđivanje tko je vozač vozila u tom trenutku. Prilažem i slike prekršaja. Unaprijed se zahvaljujem na pomoći.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija