Jump to content

MarlenaOS

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Isto imam cirkus sa HEPom, susjed nam opterećivao napon, naravno krivi smo mi nekom njihovom logikom. Morate se pozvati na zastaru, a ukoliko oni sumnjaju na neovlašteno priključivanje, tada bi trebalo policiji prijaviti, oni su ti koji odlučuju o ovlaštenom/neovlaštenom priključku. Svakako i Vi prijavite policiji, moraju se provesti izvidi, onda ide na Državno odvjetništvo, pa kako odluče. I to navedite HEPu, iz nekog razloga ne vole kad se policija uplete.
  2. Naknada štete od HEPa, tužba protiv istog, te ustavna tužba protiv Općine. Svi dokazi prikupljeni, svi u moju korist, samo treba odvjetnik stručno, bez odugovlačenja odradit.
  3. Hvala puno! Danas su nam priključili, pozvala sam se na Zakon o zaštiti potrošača, što su opet pokušali odbaciti. Prijava policiji i eto priključka. Hvala još jednom!
  4. Podnijela sam HEPu reklamaciju na obračun potrošnje zbog susjeda koji ima obrt i opterećuje nam napon, što je vidljivo i prostim okom (bljeskanje kad vari, upali veće aparate, rasprsnuće žarulja i sl.). Uglavnom odgovor na reklamaciju od HEPa nisam dobila već su mi naprasno došli i isključili struju. Dva mjeseca nakon prve reklamacije su mi poslali da je proslijeđeno nadležnima, kasnije pozivali na malo strpljenja. Ljetos su trebali susjedu isključiti jer neovlašteno koristi u obrtu struju, a i nema dovoljno zakupljene snage. Nakon dva tjedna od isključenja su me došli pitati što sam reklamirala, nude poseban vod. Nismo pristali ni na otplatu tzv. duga na rate jer opet je to reklamirani iznos. Ubrzo i ovršni prijedlog za isti iznos koji sam osporila, ali kažu da sam zakasnila i da se računa i vikend u rok od 8 dana. Čekala sam HERAin odgovor, nisam mogla prije. HERA još nije odgovorila. ŽDO preispituje ne postupanje ODO. Cirkus, znam 😁 Moje pitanje je, kako da ja sad vratim priključak? Dva mjeseca bez struje, u jeku pandemije, stvarno promašen pokušaj da nas se ušutka i da plaćamo što ne trošimo.Naravno imam i pravo na naknadu štete, jer nije problem u meni, kada se to podnosi i kome? Direktno HEP Elektri ili preko suda?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija