Jump to content

Chofi313

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Ipak imam jos jedno pitanje. S obzirom da je ta blokada bila 3 godine i sad je otknjizena godinu dana, a to su u startu bili dugovi za telekomunikacije, da li to moze otici u zastaru?
  2. Nazalost zena nema te podatke, davno je to bilo. Prevario ju neki tip, napravila za njega prije puno godina ugovor u vipu, on to nije otplatio i taj njen dug preuzela matrix agencija i lupila joj ovrhu. To je sve sta ona zna. a sta se tice clanka 79, nazalost ja i pravo nismo najbolji prijatelji, procitao sam Ali nista ja to ne kuzim... nas samo zanima da li jos postoji sansa da provedemo taj jednostavni stecaj potrosaca i maknemo taj dug?
  3. Ali to nema nikakvog smisla jer je onda sam jednostavni stecaj potrosaca neizvediv. On je moguc nakon 3 godine neprestane blokade a nakon 3 godine neprestane blokade se ovrha isknjizuje, a za isknjizenu ovrhu je nemoguce napraviti jednostavni stecaj.
  4. A da li mogu ikako napraviti jednostavni stecaj potrosaca na isknjizenu ovrhu?
  5. Postovani, Od moje zene situacija je ovakva. Imala je ovrhu za telekomunikacije koju je preuzela matrix agencija za naplatu dugovanja. Ovrha je sjela a kako zena godinama nije bila zaposlena, nije to mogla nikako otplatiti. i onda dolazimo do apsurdne situacije. Nakon sto je 3 godine bila neprestano u ovrsi, u isto vrijeme joj je omoguceno provesti jednostavni stecaj potrosaca, ali isto tako, zvog neprekidne blokade od te iste 3 godine, ovrha joj je isknjizena. Pokrenula je jednostavni stecaj da bi joj nakon par mjeseci doslo rjesenje da se stecaj ne moze provesti jer nema nikakvih ovrha nad racunom. odlaskom u Finu, saznali smo da joj je ta ovrha i dalje isknjizena, ali kao sto nam je objasnio djelatnik fine, ta ovrha postoji i oni se mogu bilo koji dan ponovno upisati i ovrsiti racun. znaci drzava nudi jednostavni stecaj koji je nemoguce provesti jer istog dana kada se omoguci taj stecaj, taj isti dug se isknjizi a ocito se ne moze provoditi jednostavni stecaj na isknjizeni dug. u meduvremenu je zena rodila i prima porodiljnu naknadu pa tako sad nije u ovrsi, sto znaci i da je izgubila mogucnost ponovno pokrenuti jednostavni stecaj potrosaca jer nije 3 godine neprestano blokirana. imate savjet kako da ipak to realiziramo? da li mozemo sami inicirati da se ovrsenik upise i ponovno sjedne na racun pa onda provesti jednostavni stecaj na temelju statusa koji je imala prije godinu dana(3 godine neprekidno u blokadi)?!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija