Jump to content

mikic13

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Do kada poslodavac može odlagati odluku? Ukoliko se poslodavac odluči oglušiti na ovaj dopis (ne uplatiti sredstva ovrhovoditelju, ne odgovoriti na dopis i sl.) ovrhovoditelj ga ne može na nikakav način ''kazniti''?
  2. Uglavnom mene zanima što napraviti da ih se na što bezbolniji (najbrži i/ili najpovoljniji) način riješim?
  3. Želite reći da ukoliko poslodavac ne postupi kao što oni traže tj. da njima uplati ovrhu, nema sankcija za njega?
  4. Ovo su samo moja nagađanja. Iz tog razloga čekam odgovor iz Tele2. S obzirom da je poslodavca strah da se ne naplate od njega, teško da će moći previše odugovlačiti. Eventualno da skine iznos sa plaće za drugi mjesec umjesto odmah sada.
  5. Pretpostavka je da prilikom izlaza iz pojedinačne tarife u Ekipnu nisu naplaćena sva moguća preostala dugovanja članova Ekipne tarife. Odnosno, naplaćena su samo nositelju. Međutim, iz Tele2 nije došao račun za pojedinca ni opomena za isti.
  6. U prilogu Izvadak iz poslovnih knjiga na temelju kojeg je pokrenut ovršni postupak.
  7. Adresa sa povratnica je ispravna. Poštar nije ostavio obavijest da se rješenje nalazi u pošti.
  8. Ne znam jel osporavam dug jer nisam dobio obračun računa na kojem se dug temelji ni račun ni opomenu za neplaćanje. Možda je dug i napravljen, ali u ovom trenutku nisam siguran. U međuvremenu čekam odgovor od Tele2.
  9. Dobio sam iz računovodstva firme gdje radim obavijest da mi je došlo pravomoćno i ovršno rješenje o ovrsi od strane Tele2 za glavnicu od 611,43kn. Ukupno dugovanje sada iznosi 1 520,37kn. Od Tele2 prethodno nisam dobio ni račun ni opomenu da ne govorim da prije ovoga trenutka do mene nije došlo ni rješenje o ovrsi. U prijevodu, nitko me nije kontaktirao prethodno. Javni bilježnik je navodno slao rješenje 2x (prema povratnicama koje mi je poslao) zatim je nakon toga objavio isto na e-oglasnoj ploči suda pa se s tim računa da me je obavijestio. Što mi je činiti? Ukoliko budem plaćao obročno, idu li mi kakve kamate?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija