Jump to content

Hammer

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Strašno, baš sam razočarana! Užasno! I što je najgore, dogovor je bio da ću ja prisustvovati tom ročištu za kojeg nisam ni znala da će se održati. Ne mogu vjerovati da odvjetnici mogu takve stvari raditi iza leđa!
  2. Hvala na brzom odgovoru. No, međutim, odvjetnik koji je zamijenio moju nije apsolutno ništa napravio i iz zapisnika proizlazi da uopće nije upoznat sa mojim slučajem. da li mogu nešto napraviti? Ne mogu vjerovati šta se ovo dešava, naime odvjetnik koji je sa zamjeničkom punomoći došao na sud , ne radi sa mojom odvjetnicom. Niti su im kancelarije udružene… kako je to moguće?
  3. Mi smo imali sličnu situaciju, samo sto je u pitanju bila PBZ! Nagodba… po nagodbi i ugovoru iznos koji smo dogovorili morao je biti podmiren u cijelosti, a ostalo je bilo “oprošteno”. Ali, nije bila agencija u pitanju, nego smo sve direktno sa bankom dogovorili.
  4. Poštovani, zanima je jedna stvar. Naime, ja sam dala odvjetnici punomoć u kojoj stoji ukoliko će ona biti spriječena, na sudu me može zastupati njen vježbenik. Naravno, nemam ništa protiv toga. Ali, dolazi do obrata situacije u kojoj me na sudu zastupa odvjetnik čije ime i prezime vidim prvi puta u svom životu. Znači, navedenom odvjetniku nisam dala punomoć , iako u spisu stoji da dotični posjeduje zamjeniču punomoć. kako je to moguće? Nije li me moja odvjetnica o tome bila dužna obavijestiti? hvala!
  5. To znam... nego sam mislio na zastaru zabilježbe koja je stavljena na kuću. 🙈
  6. Prošlo je već 10 godina, i nakon 10 godina nastupa zastara... i iz tog razloga bi trebao podnijeti prijedlog za brisanjem zabilježbe... samo ne znam na šta da se pozovem... na zastaru? Moja bivša supruga to nikad neće podnijeti jer ju tone zanima... i smatram da ne može to još narednih 10 godina takostajati. Hvala na odgovorima i trudu👍
  7. Postovani, nov sam ovdje, pa Vas molim sve zajedno za razumijevanje. ovim putem se javljam za pomoc u svezi podjele bracne stecevine. Slucaj je ovakav, 2011. godine moja bivsa supruga pokrece spor za podjelu bracne stecevine, nazalost samo dugova koje sam ja platio. Slucaj jos uvijek traje, odvijetnika ne mogu platiti, jer mi je bitnije placati alimentaciju za dijete nego odvjetnika. No, da se vratim na bitno... Na kucu mi je 2011. stavljena zabrana otudenja i opterecenja, u razgovoru sa nekim ljudima mi je savjetovano da podnesem prijedlog za brisanje istog. Moje pitanje je kako da to napravim i na koji zakon da se pozovem. Hvala Vam dobri ljudi...
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija