Jump to content

helpme1231

Korisnik
 • Broj objava

  9
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O helpme1231

 • Status
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Htio sam jos pitati pošto sam na uvjetnoj ako me zaustavi policija jel oni meni moraju ponuditi preliminarni test (lizalicu) prije nego sto me vode na vadenje krvi/urina? Tj. sad zamisljam scenarij da naidem na nekog prometnog policajca i on mi kaze da me hoce voditi na urin/krv bez ikakvog prethodnog testa, jel mu moja uvjetna daje tu opravdanu sumnju i pravo da to napravi? Volim pusiti preko vikenda pa se bojim da nebi zapalio u subotu i da me u srijedu neki policajac ne izvadi iz prometa i odvede na davanje urina pa da se pokaze da sam pozitivan i ako nisam pusio 2-3 dana prije toga?
 2. E super sto se to odnosi na promet :). Sad sam procitao članak 231. 232. 233. iz zakona o sigurnosti prometa na cestama, i koliko vidim oni ce me poslati na "izvanredni" pregled na medicinu rada, jel znas mozda hoce li oni mene tamo uopce testirati na droge?
 3. Aha razumijem, hvala puno! Jos samo jedno pitanje, jel to uvijek bude poslano ili samo u slucaju da se policija zali na odluku suda? I to za odbijanje testa sto bi aktiviralo kaznu, jel to samo u prometu ili nije bitno kada/gdje odbijem test?
 4. Hvala Sivko, jel znas mozda okvirno nakon koliko to stize, koje su posljedice ako test bude pozitivan, i kao sto sam pitao jel moguce da ako stigne u roku par radnih dana da dobijem nekakvu odgodu? Hvala
 5. Pozdrav, prije otprilike mjesec dana sam dobio kaznu u prometu zbog odbijanja testiranja na droge, radi okolnosti izrecena mi je uvjetna kazna od godinu dana, ne smijem pociniti isti ili slicni prekrsaj (ako sam dobro shvatio to se odnosi na prekrsaj u prometu?). Danas sam na Vašem forumu naletio na temu gdje je jedan decko bio u slicnoj situaciji kao i ja, u komentarima ste mu rekli da kad dobije rjesenje suda da ce takoder biti pozvan na izvanredni medicnski pregled gdje ce mu testirati urin na THC. Prvi put cujem da se to radi zbog prekrsaja u prometu pa bi vas molio za malo vise in
 6. Sorry vise ako sam dosadan sada, ali upravo sam primjetio da mi na kaznama pise pogresni datum kad sam kaznjen, jel postoji mogucnost da rusim kaznu na temelju toga?
 7. Užas, mislio sam to sto su mi dopustili da vozim auto biti dobar argument. Nakon sto smo dosli u postaju rekli su mi da ne smijem dirati auto 12 sati jer sam vozio pod utjecajem. Takoder imam jednog odvjetnika kojem se mogu obratiti da me brani na sudu, ali bojim se da bi me sudski troskovi mogli stajati jos par tisuca kuna. Znaci najbolja opcija je da se pokrijem usima jer sam debil, priznam krivnju i trazim smanjenje kazne? Takoder, znate li mozda da li ce to biti zaracunato kao jedan prekrsaj ili promet ide odvojeno od posjedovanja?
 8. Pozdrav, jel igra ulogu ako imam svjedoka koji sve to moze potvrditi?
 9. Pozdrav, nedavno sam imao situaciju gdje me je policija zaustavila u autu radi redovne kontrole. Tu vecer nisam pio alkohol ni konzumirao drogu ni napravio prometni prekrsaj, na upit policajca da li imam kod sebe nesto droge rekao sam da, i dao sam mu 1.4 grama marihuane koje sam imao kod sebe. Nakon toga policajac me je pitao da li sam se voljan testirati na alkohol i drogu, posto nisam nista konzumirao tu vecer rekao sam da moze. Nakon toga mi je rekao da ce test na drogu biti vadenje krvi i urina, te ako sam pusio u zadnjih 10-14 dana da ce mi se to viditi u krvi, te da mi prijeti
×
×
 • Napravi novi...