Jump to content

vetconoco

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. #Pravo nije zdravstvo gdje je postupak traženja drugog mišljenja uobičajeno.# Dvadeset i pet godina traje taj spor! Dajte mi molim vas odgovorite na pitanje: a. da li da tužim GSKG? b. Da li da tužim GSKG i osobe koje su kupile stan? Ja od 2010. plaćam pričuvu za taj stan!
  2. Varate se! Citiram: #Navedeni stan prodan je u pomanjkanju odgovarajuće dokumentacije i dijelom tadašnjeg mišljenja Javnog Pravobraniteljstva Grada Zagreba, po kojem pristupamo zaključenju ugovora, ako nam nedostupna dokumentacija po kojoj bi se mogao utvrditi način prelaska imovine u opće narodnu. U koliko smatrate da je ugovor o kupoprodaji zaključen suprotno Zakonu o prodaji stanova možete tražiti poništavanje istog pred Općinskim sudom u Zagrebu. # Ja sam dobio svu dokumentaciju. Proces ne Sudu traje već dvadesetipet godina!
  3. Ja sam (budući) vlasnik tog stana! Odvjetnicu sam angažirao! Ja ne razumijem kako na osnovi lažne potvrde o konfiskaciji, uspije kupiti stan! HDA mi je dva puta objasnio kako nisu ništa pogrešno napravili.
  4. Već dvadesetipet godina vodimo spor oko vlasništva nad stanom. Moja stanarka, već pokojna, kupila je stan na temelju neistinite potvrde da je stan nacionaliziran, a ne konfisciran! Državni arhiv u Zagrebu nije joj izdao nikakvu potvrdu, a ja sam 2000. g i 2010.g dobio uvjerenje da je Državni arhiv u Zagrebu postupio ispravno, te da je stan konfisciran, a ne nacionaliziran! Državni arhiv u Zagrebu izdao mi je sve potvrde da je stan konfisciran. GSKG uputilo me je da tražim zaštitu od Suda. Što da radim?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija