Jump to content

Jivić

Korisnik
  • Broj objava

    11
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Jivić

    Međa

    Postovani molim pomoc jer cu izluditi.Znaci radi se o tri susjeda oznaka A sam ja. Da krenemo znaci ovo je moje nasljedstvo pa neznam tocnu situaciju od davnina.Zbog utvrdivanja mede vec kad je kupio i poceo sa obnovom tocka R pozvala je geodetu koji je odredio po kordinatam sljedece , od oznake R meda prelazi 3m u oznaku B , izmedu oznake R i mene oznake A je sljedece da je njegova ograda jos pola metra na mojoj cestici. Oni su ostali iznenadeni , i bio je dogovor da onda neka bude meda kako su postavili ogradu znaci ja im tih pola metra poklanjam cjelom duzinom a i izmedu tocke B i R bi trebalo biti da tocki B ne ulazi u posjed . Geodeta nije okolcio i rekli su da mora postojati dogovor. E sad je sljedece oni vise tako nebi nego da se meda pomakne sva u moju stranu jer je nekada kao tako bilo i da ova katastarska karta nije dobra. Sta da radim ?
  2. Jivić

    Krada

    Hvala dokaz moj o podizanju novca si je iskopirao .Nije nimalo ugodna situacija, nikada takvo nesto nisam dozivio.
  3. Jivić

    Krada

    Normalno da nema veze samo nije nimalo ugodno na ispitivanju me pitali za taj dio koji mi je falio dignuo sam na bankomatu i imam listic sa bankomata. Nego me pitao dali bi htio ic na poligrafsko testiranje . To mi je bilo nekako cudno ,nisam ga duzan prihvatiti kao sto ni nisam jer ne zelim se povlaciti po policijskim postajama ko kriminalac.
  4. Jivić

    Krada

    Znaci novci su vracani kolegi koji je taj dan radio posudio mi bio i za taj dan smo dogovirili vracanje dio sam imao kod sebe a dio sam isao dignut odmah poslje posla na bankomat i dao mu sad me pitali za to na ispitivanju
  5. Jivić

    Krada

    Nije vracena ostecenoj vec drugoj osobi
  6. Jivić

    Krada

    Postovani molim savjet pred 3i pol mj dogodila se krada u firmi,kolegi je nestao novac. Primjetio je tek drugi dan odnosno nakon 15h .Prijavljeno je na policiju uzet novcanik u obzir. Navodno otisaka nema.I pocetni iznos koji je recen se udvostrucio da je nestao ! Pozvan sam na obavjesni razgovor. Isto tako sam ja tog dana vratio kolegi novac dio sam imao kod sebe a dio poslje posla digao na bankomatu . Odrezak sam cuvao. Pozvan na razgovor postavljeno mi je to pitanje, sta sam i potvrdio da je istina da sam vratio novac i da sam dignuo poslje radnog vremena i pokazao dokaz .Tad mi je postavljeno pitanje zelim li pristati na poligrafsko ispitivanje.Pitao sam dali moram receno je da ne i da me niko nemoze prisiliti.Pitao sam imam li kakove posljedice radi toga , receno mi da ne i rekao sam da ako idu ostali kolege da idem ali da se ne zelim povlaciti po policiji i imati neugodnosti.Na kraju mi receno da ako me budu jos trebali da ce me zvati . Nije mi nimalo ugodno. Bojim se sta ce ispasti nakraju toga. Molim savjete .Hvala.
  7. Jivić

    Krada

    Navodno je poslan u neku komoru samo zelimo da se cim prije okonca jer ovako se samo gledamo popreko . Prvi puta smo suoceni sa tako necim .
  8. Jivić

    Krada

    Pa osobno za poslodavca me nije ni briga ,nego me smeta i osjecam se ljigavo i uopce mi se nejde u tu sredinu.Jer ako je ponavljam taj netko to ucinio u rukavicama (predhodni odgovor u kom otisaka nema )nikad necemo ni saznati tko je ,a treba dalje nastaviti raditi.Vec tri dana odgovora nema sa policije kolko ce to potrajati neznamo pojede nas to.
  9. Jivić

    Krada

    Svjedoka i kamera nema sad jos cekamo otiske ako ih ima sa novcanika s obzirom da su dostupne rukavice pitanje sta ce biti.A situacija odvratna na poslu.
  10. Jivić

    Krada

    Postovani vrlo nezgodna situacija na poslu je kolegi nestao novac iz novcanika primjetio je tek drugi dan.Obavjestio nas ostali smo u soku.Dan nakon kako nas je obavjestio otisao je na policiju i podnio prijavu.Novcanik je uzet (materijal umjetni skaj neki ) i poslan na ocitanje otisaka. Zanima me ako je tko to i napravio od kolega a na poslu dostupne medicinske jednokratne rukavice dali su moguci otisci.Vrlo jedna ljigava situacija.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija