Jump to content

Buncek

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Hvala vam draga Borbena 😊 Svakako mi je to u planu, a podijelit ću i ovdje svoje iskustvo, možda nekome bude od pomoći. Lp
  2. Najljepše vam se zahvaljujem na svim odgovorima, umirili ste me i sada se mogu bez stresa posvetiti traženju novog posla.
  3. Trenutno nitko, stan je u vlasništvu mojih roditelja, međutim oni žive na drugoj adresi.
  4. Ispričavam se, htjela sam napisati prebivalište. U Hrvatskoj imam stalno prebivalište, a u inozemstvu privremeno. Kada se ovdje zaposlim, planiram napraviti odjavu u Hrvatskoj.
  5. Razumijem, puno Vam hvala na objašnjenju. Svakako mi neće biti ugodno ako do toga dođe, međutim sad kada znam kakva je procedura i kakve su mogućnosti, znati ću se postaviti u toj situaciji. I samo da još pitam, što ako se moja adresa ne nalazi više u Hrvatskoj, nego u inozemstvu? Naime, preselila sam se sa svrhom da ostvarim inozemna primanja kako bih što prije mogla zatvoriti sva dugovanja i uskoro planiram odjaviti stalno boravište u Hr (trenutno u inozemstvu imam privremeno prebivalište)
  6. Poštovana Borbena, Zahvaljujem na odgovoru. Tako je, to je moj slučaj, međutim nemam nikakvih pokretnina u svom vlasništvu. Što u tom slučaju, čekaju da počnem ostvarivati primanja/nešto steknem ili postoje neki drugi načini za pokretanje ovrhe? Ne bježim od duga, ali lihvarske kamate nemam namjeru plaćati. Moj plan je skupiti određeni iznos i onda pregovarati s njima o otpisu kamata, ali dok se to ne dogodi pokušavam si osigurati psihički mir.
  7. Poštovani, Svea ekonomi je preuzela dug od Erste banke te su se i upisali u FINU kao novi vjerovnik. Nisu prvi na redu za naplatu, a ja trenutno nemam nikakvih primanja, nekretnina ni pokretnina na svoje ime. Danas mi je stigla opomena pred utuženje sa uplatnicom na kojoj je dug uvećan za kamatu. Može li mi netko stručan objasniti što to konkretno znači za mene, mogu li me tužiti i koje su posljedice s obzirom da sam ionako već ovršena, a njihov predmet se također već vodi u očevidniku? Najljepše vam se svima zahvaljujem na izdvojenom vremenu i pomoći
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija