Jump to content

aron

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je aron objavio

  1. Po skripti i nešto dopunjavanjam izmjenama zakona, nemam vremena za sve zakone,Ustav ne učim, polažem po skraćenom programu.
  2. I još nešto, u kojem kontekstu je pitao "kakva je to koncepcija krivnje(normativna)" možeš li mi dati konkretniji odgovor?
  3. Ma svaka čast, tako si to lijepo i realno objasnio,nije to nikakvo plašenje, naravno da moram naučiti i mislim da već dosta toga jesam, ali mnogo mi ovo znači,nisu se se do sada neka njegova pitanja mogla pročitati na legalisu. Za tebe nema krize kad tako dobro snimiš i oprezno nastupaš! Hvala još jednom!
  4. Pa tako se iz njegovih pitanja i moglo zaključiti, čini mi se malo neobičan način ispitivanja, uhvatila me panika od načina postavljanja posljednjih pitanja. Sve znaš a ne znaš daje to to, zapravo ne znaš što želi čuti. Npr."kakva je to koncepcija krivnje(normativna)"u kojem kontekstu je postavio, iako znam sve o krivnji još ne znam što ono u zagradi znači. Napiši kako pita, da li te on navede na to da shvatiš što pita, da li pomaže i općenito kakav je tvoj dojam, kako treba odgovarati? Pomaže li, traži li opširnost? Kako je uopće postavio"omisivno počinjenje", je li prethodno bilo riječi o kd nečinjenja? Znam da puno pitam ali drugačiji je osjećaj kad ga slušaš. Hvala još jednom, molim za još malo pomoći.
  5. Hvala, na objavljenim pitanjima, sretno i tebi!
  6. Molim neku dobru dušu da napiše pitanja od Kliera ako je slušao ili polagao ispit 16.12. ili ranije. Žurno je!
  7. Jedini si ti napisao pitanja, hvala ti, i kolegica koja je polagala kod njega, a kažu da je više puta bio. Da li ponavlja pitanja, znali još netko nešto?
  8. Molim susretljive kolege koji ce slusati ili polagati ispit 16.12.2008. godine da napisu sto prije pitanja od KLIERA na legalisu jer su objavljana samo pitanja s dva roka. Molim Vas u ime nas koji cemo polagati pocetkom sijecnja 2009. da objavite spomenute. Hvala
  9. aron

    Skripte

    Evo i ja sam u redu za skripte, sve osim uprave, ustava i radnog. Unaprijed zahvaljujem. ctolo@knin.hr
  10. Iskrene čestitke, pošalji sve što može koristiti
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija