Jump to content

Cobra5

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Cobra5 objavio

  1. OK.. Hvala puno OK.. Sve mi jasno sad.. Hvala na pomoci OK.. Hvala na pojasnjenju. Lp
  2. Pisao zalbu i osobno me pozvali Recite mi da li mogu trazit civilnu mirovinu pošto nisam u radnom odnosu..
  3. A jeb.. U mediju vremenu se puno toga izdogadalo kod mene.. I smrtna slučaja puta 2 i ulozi zalbu.. Sry.. Dobio sam 20% na ranjavanja i 10 % ptsp ukupno 30% privremeno do 2023..znaci da dalje skupljam papire i ponovo na komisiju.. Jel imam sad kakva prava na mirovinu i ostalo kao rvi?
  4. Priznavanje rvi Prošao sam prvostupanjsku komisiju u 12 mjesecu i dobio rjesenje 50% invaliditeta.trajno. Po stavka a ranjavanja 30% ptsp 10 % i ostalo 10% Došla je i drugostupanjska komisija ili ti revizija po novom pocetkom veljače i poništila prvostupanjsku.. Da nemam invaliditeta po sve 3 stavke ispod 20 %..trajno Imam pravo zalbe.. Pitanje.. Kako i što napisati??
  5. Priznavanje rvi Prošao sam prvostupanjsku komisiju u 12 mjesecu i dobio rjesenje 50% invaliditeta.trajno. Po stavka a ranjavanja 30% ptsp 10 % i ostalo 10% Došla je i drugostupanjska komisija ili ti revizija po novom pocetkom veljače i poništila prvostupanjsku.. Da nemam invaliditeta po sve 3 stavke ispod 20 %..trajno Imam pravo zalbe.. Pitanje.. Kako i što napisati??
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija