Jump to content

Blanka74

Korisnik
 • Broj objava

  16
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. G-man hvala Vam na svemu,ovo je jako stresno za čekati,ali isto tako rekla sam i odvjetniku,ukoliko dobijemo Županijski sud(što je jako moguće jer je presuda jako loše obrazložena i u najbitnijem dijelu se ne odnosi na predmet spora),ja ću slaviti cijeli dan 🙂
 2. G-man,otprilike koliko vremenski se riješavaju žalbe na Županijskom sudu kod radnih sporova,znam da u ZPP stoji rok od mjesec dana,zanima me u praksi otprilike pošto imate iskustva?
 3. Upravo to mi je rekao i odvjetnik,neću se upuštati u to.Sastavili smo dobru žalbu Županijskom sudu i sad čekamo.
 4. Hvala,čekam,skoro pa je 1 mjesec već prošao..🤞
 5. Sad samo mogu čekati..Javim Vam vezano uz žalbu,još jednom hvala 🙂
 6. I ja se nadam.Hvala G-man
 7. Što znači da i od žalbe na Županijskom sudu ne očekujem previše?
 8. Nemojte dizati ruku na sebe ni davati otkaz,Vas nitko nije vrijedan.Poslodavci su šljam,kao i moj,koji je mislio da ću zbog namještenog otkaza odustati i prihvatiti ga.Nisam odustala,izgubila sam spor na Općinskom sudu zbog šljama istog od tog poslodavca i zbog lažnih svjedoka.Ma koliko i meni cijela situacija teško pada,financijski,psihički,ja se borim dalje,ne odustajem i borit ću se sve dok ne istjeram pravdu na čistac.Držite se..Šta reći,osim hrabro,izdignite se iznad svih njih. Lp
 9. Zarada će mi biti od 3500-4000 kn,znači gubim naknadu..😏
 10. Molim Vas odgovor na pitanje...Prijavila bi se da radim preko ugovora o djelu,prijavljena sam na burzu rada i imam još pravo na naknadu za nezaposlene 3 mjeseca,da li mogu primati naknadu još ta 3 mjeseca iako će me se prijaviti da radim na ugovoru o djelu?To jest,gubim li naknadu sa burze ako se prijavim na ugovor o djelu? Hvala na odgovoru.
 11. Stiglo rješenje od DORH-a da odbacuje kaznene prijave i predlažu mi privatni kazneni progon.Radi li ko svoj posao u ovoj državi?
 12. A eto išlo je ipak gubitkom spora..Još je veća ironija što je sud u presudi obrazložio njihove kontradiktorne izjave kao istinite i vjerodostojne,parodija za čitati..Stvarno ne znam ko je tu lud u mojoj situaciji..Ali nema veze ja ću se boriti do kraja pa lijepo spor trajao 10 godina.
 13. Ovako bi čovjek u zatvoru završio,poslodavac pozove lažne svjedoke koji lažu i utječu na presudu??Sud ne uzima u obzir dokaz s kojim pobijamo lažno svjedočenje? Stvarno ne znam što reći...
 14. Stvarno ne mogu razumijeti da sudu nije bio važan dokaz gdje svjedok laže i da se s njim pobije njegovo svjedočenje??
 15. G-man jesam predala sam ali sud nije prihvatio taj dokaz očito kao bitan.
×
×
 • Napravi novi...