Jump to content

Blanka74

Korisnik
  • Broj objava

    35
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Blanka74 objavio

  1. G-man...Odbili su žalbu...Čekamo da dođe rješenje..Kaže odvjetnik da idemo na Vrhovni...Očito je cijelo Hrvatsko sudstvo mito i korupcija..
  2. mnd88 šta reći...Ja 8 godina u firmi,kolega i nadređena mi namjestili otkaz bez usmene i pisane opomene ikakve da sam imala u tih 8 godina dali mi izvanredan otkaz uvjetovan skrivljenim ponašanjem radnika.Podnesite zahtjev za zaštitu prava radnika u roku od 15 dana od otkaza,ukoliko vam poslodavac ne odgovori ili se ne očituje podnesite tužbu nadležnom sudu..Sretno!
  3. G-man kaže mi i odvjetnik da se odluka ne e-predmetu ne mora pojaviti..Uglavnom u roku od mjesec dana odluku moramo dobiti na adresu?
  4. Bila je odluka,vidljivo na e-predmetu,piše sjednica vijeća 15.04.2021 u 8,30h,samo još ne piše kakva je...Kaže odvjetnik da može pisati za par dana ili u roku mjesec dana.?Ne znam zašto je teško ako su već donijeli odluku o žalbi mogli su i napisati kakva je a ne da čovjek strepi iz dana u dan dok ne sazna...
  5. Taj dokaz ću moći iskoristiti kroz raviziju(ako do nje dođe)?
  6. Ma naravno G-man,odlučila sam uništiti tog poslodavca..I neću odustati.Hvala Vam
  7. Ma neću im dati mira,gonit ću i na Vrhovni sud.
  8. Tražio je odvjetnik i svjedokinja se 'sas*ala'.Ona se kao dopisivala sa mnom jer joj je bilo žao mene,a odvjetnik tvrdi na glavnoj taspravi da svjedokinja svjedoči da je bila prisutna,a tu u dokazu tvrdi da za isto zna od kolege.Sud i sutkinja su sve vidjeli,ali kao što i Hetta kaže to je Hrvatsko sudstvo i Hrvatsko 'krivosuđe'.
  9. U tome i jest stvar..Taj odvjetnik što je izgubio spor me više ne zastupa..Žalbu je sastavljao pametan čovjek za razliku od odvjetnika koji me zastupao i kojem je bilo u interesu upravo to što ste rekli da što više zaradi..Presuda i je loše obrazložena jer Sud u presudi tereti me za stvari koje nisu obrazloženje ni tema otkaza ugovora o radu,a to je po Sudu glavni razlog što je odbačena tužba.Vjerujem pametnom čovjeku sada. Nisam mislila da cu uopce ovo dozivjeti od poslodavca,u tome je stvar.A svjedoci i jesu lažni jer su to kolegice koje taj dan uopce nisu bile prisutne dogadaju.Znam da zivim u Hrvatskoj i znam sto je Hrvatsko sudstvo,nazalost...
  10. Ja Vas uopće nisam skužila...Na što uopće mislite..?
  11. Taj glavni dokaz protiv svjedokinje je predočen na glavnoj raspravi,gdje svjedokinja meni u poruci tvrdi da je ona za to o čemu svjedoči čula od kolege a da osobno nije vidjela.Na sudu je svjedočila da je bila prisutna događaju.Sad mene zanima pošto je ta poruka predočena na glavnoj raspravi,jedan primjerak sutkinji a jedan suprotnoj strani(bila bi predočena prije ali je poruka nastala između pripremnog ročišta i glavne rasprave,znači nismo je mogli dostaviti kao dokaz prije glavne rasprave),da li je moguće da se ta poruka nalazi u spisu predmeta??
  12. Pročitala sam G-man,nisu to nove činjenice ni novi dokazi..Ako smo u žalbi ukazali na kontradiktorne izjave i kontradiktorne zapisnike,Županijski sud to sve mora čitati?
  13. Da ukažemo još na neke stvari u predmetu?
  14. G-man hvala Vam na svemu,ovo je jako stresno za čekati,ali isto tako rekla sam i odvjetniku,ukoliko dobijemo Županijski sud(što je jako moguće jer je presuda jako loše obrazložena i u najbitnijem dijelu se ne odnosi na predmet spora),ja ću slaviti cijeli dan 🙂 G-man da li se mogu raditi podnesci Županijskom sudu?
  15. G-man,otprilike koliko vremenski se riješavaju žalbe na Županijskom sudu kod radnih sporova,znam da u ZPP stoji rok od mjesec dana,zanima me u praksi otprilike pošto imate iskustva?
  16. Upravo to mi je rekao i odvjetnik,neću se upuštati u to.Sastavili smo dobru žalbu Županijskom sudu i sad čekamo.
  17. Hvala,čekam,skoro pa je 1 mjesec već prošao..🤞
  18. Sad samo mogu čekati..Javim Vam vezano uz žalbu,još jednom hvala 🙂
  19. Što znači da i od žalbe na Županijskom sudu ne očekujem previše?
  20. Nemojte dizati ruku na sebe ni davati otkaz,Vas nitko nije vrijedan.Poslodavci su šljam,kao i moj,koji je mislio da ću zbog namještenog otkaza odustati i prihvatiti ga.Nisam odustala,izgubila sam spor na Općinskom sudu zbog šljama istog od tog poslodavca i zbog lažnih svjedoka.Ma koliko i meni cijela situacija teško pada,financijski,psihički,ja se borim dalje,ne odustajem i borit ću se sve dok ne istjeram pravdu na čistac.Držite se..Šta reći,osim hrabro,izdignite se iznad svih njih. Lp
  21. Zarada će mi biti od 3500-4000 kn,znači gubim naknadu..😏
  22. Molim Vas odgovor na pitanje...Prijavila bi se da radim preko ugovora o djelu,prijavljena sam na burzu rada i imam još pravo na naknadu za nezaposlene 3 mjeseca,da li mogu primati naknadu još ta 3 mjeseca iako će me se prijaviti da radim na ugovoru o djelu?To jest,gubim li naknadu sa burze ako se prijavim na ugovor o djelu? Hvala na odgovoru.
  23. Stiglo rješenje od DORH-a da odbacuje kaznene prijave i predlažu mi privatni kazneni progon.Radi li ko svoj posao u ovoj državi?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija