Jump to content

MartinZg222

Korisnik
 • Broj objava

  6
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O MartinZg222

 • Status
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. I ovo što sam ja prijavio se goni po službenoj dužnosti. Kako mogu zatražiti ime zamjenika/zamjenice, gdje? Ja sam poslao poštom prije već više od 5 tjedana i ni glasa.
 2. Prije nekoliko tjedana sam preporučenom poštom kao oštećeni podnio kaznenu prijavu protiv jedne osobe na ODO Zagreb. Kako sada saznati status moje prijave, postoji li neki rok gdje mi trebaju javiti? Naveo sam u prijavi da sam zainteresiran da me se obavijesti o mjerama opreza ili pritvoru koji bi se odredio protiv osumnjičene osobe.
 3. Kako je ovo završilo, silentee?
 4. Želim podnijeti prijavu na ODO protiv jedne osobe zbog kaznenog djela čl. 139. st. 2 i 3. Imam dva pitanja 1. Pošto sam ja u Zagrebu, a ta osoba nije predstavlja li to određenu teškoću? 2. Trebam li se posebno najavljivati (npr. mailom) za termin ili samo doći pa će me primiti u uredovno vrijeme?
 5. Hvala Vam na odgovoru, zasad nećemo ništa poduzimati dok detaljno ne porazgovaramo s odvjetnikom i pregledamo spis. Nažalost je sve što piše istina.
 6. Dogodilo mi se sljedeće. Bio sam u vezi sa bivšom djevojkom od početka ožujka do kraja studenog 2020. godine, s tim da je veza od srpnja 2020. bila na daljinu jer sam djevojku nakon jedne teške svađe izbacio iz kuće gdje je prije toga 3 mjeseca (od kraja travnja do 26. srpnja 2020.) živjela sa mnom, mojima majkom i bratom. No, i nakon tog izbacivanja smo nastavili vezu na daljinu, s tim da sam od negdje 20. kolovoza do početka rujna djevojku i posjetio u njenom gradu i tamo živio u kući gdje je tada (nakon mog izbacivanja nje u srpnju) živjela s majkom. Inače se radi o iznimn
×
×
 • Napravi novi...