Jump to content

pokusajdrugi

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Najgluplje pitanje vjerojatno dana ali - suvlasnici su u ovom slučaju svi drugi stanari zgrade, a ne samo vlasnik postojećeg stana? Drago mi je znati da ne moram cijelu zgradu iznova etažirati, već samo postojeći stan. Pogotovo jer se neće odmah po etažiranju prodavati, već tek nagodinu. Hvala puno na odgovorima, pomogli ste puno!
  2. Pozdrav, postavljam ovdje pitanje, moderator me ljubazno usmjerio. Jedinstven stan koji je u naravi podijeljen u dva etažiran je (kao i cijela zgrada) 2005. godine, no tada se to još vodi kao jedan stan. Naknadno je od drugog dijela koji je pregrađen napravljen sanitarni čvor i kuhinja, a ima zasebni ulaz iz hodnika. Koliko sam shvatio, dobro je što su u pitanju zasebne uporabne cjeline. No, što je JLS koji mi treba? Te, treba li se opet etažirati stan? Ukoliko da, mora li se opet cijela zgrada etažirati (kako sam znao čitati), pa mi je onda potrebna i suglasnost svih drugih stanara? Ili je dovoljno da s vlasnikom tog jednog stana provedem etažiranje? Hvala i sorry na eventualnom ponavljanju
  3. Pozdrav svima, isprike što dižem temu, ali nisam do sada našao odgovor na pitanje. U starijij zgradi u pitanju je stan o kojih 100m2, koji je davno podijeljen na dva stana. Ima dva brojila i sl. No u knjigama to nikad nije sprovedeno, te se vodi kao jedan stan od 100m2. Sada se razmišlja o prodaji manjeg stana, što znači, da ga treba etažirati? Je li moguće naknadno etažirati jedan stan u dva? Ili je u pitanju bilo nelegalno dijeljenje? Vlasik tog stana je jedna osoba.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija