Jump to content

Drago Renje

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovanje molim da mi odgovorite na slijedeći upit. Ja i moj rođak imamo zajednički ulaz u dvorište s tim da su nekretnine u samom dvorištu moje vlasništvo tj vrtli koje obrađuje, a rođak ima samo pravo prolaza. Problem je što mi dotični radi razne dešpete pa tako stalno otvara ulazna vrata u dvorište zbog čega ne mogu koristiti spomenute vrtletj baštejer tako u dvorište ulaze životinje i naprave mi štetu. Budući da ja tu ne stanujem već dolazim povremeno kako bih obrađivao vrt stalno nalazim otvorena vrata od dvorišta zbog čega sam morao ugraditi nadzorne kamere te imam dosta snimki tj dokaza da kada ja odem iz mjesta odmah iza mog odlaska moj rođak namjerno otvara dvorišna vrata i to tako okrutno da su se već iskrivila te se samim tim i teško zatvaraju. Pošto je dotični radi istih takvih radnji a i razbijanje nadzornih kamera pravomoćno optužen sada to isto radi njegova supruga pa ne znam šta više da u radim zbog čega i tražim od vas savjet što da u radim tj mogu li u svezi navedenog podnijeti tužbu radi ometa ja posjeda ili nešto drugo. Unaprijed vam se zahvaljujem na odgovoru. Pozdrav sa poštovanjem Drago!
  2. Poslao sam nekoliko zahtjeva na upravni sud u Splitu da kao zainteresirana stranka sudjeluje u jednom upravnom postupku gdje je građevinska inspekcija donijela riješenje o uklanjanju ne legalno sagrađenog objekta koji je dijelom ušao u moj posjed. Na riješenje građevinske inspekcije
  3. Ni meni nije jasno prije nekoliko dana je čak i vodovod preko moje parcele izvršio priključak vode za objekt koji je kako sam i naveo dijelom napravljen na mojoj parceli u prilog vam dostavljam vlasnički list te potvrdu o statusu nekretnine tj. O namjeri grada Šibenika da upiše nekretninu kao javno dobro u općoj uporabi iako put postoji sa druge strane.
  4. Poštovani imam nekretninu u vlasništvu 1/1 na kojoj je dijelom moj rođak ilegalno sagradio kuću koju je i legalizirao te sada hoće i put preko ostatka moje nekretnine te je vezama kao član Hdz-a preko gradskog ureda za upravljanje nekretninama uspio da su mu u gradu dali potvrdu da će se grad uknjižiti na nekretninu, dali je to moguće i kakva su onda moja prava kao vlasnika i u kakvoj to državi mi živimo?
  5. Poštovani dobio sam obavijest od fine o za plijeni sredstava sa mog tačuna koju je pokrenulo Zeleni grad iz Šibenika radi duga odvoz smeća iz 2012.god.Zanima me dali je navedeni dug otišao u za staru s obzirom da je prošlo 9 god. Od kada je isti nastao i što da u radim. Hvala vam unaprijed. Drago Renje
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija