Jump to content

Trebampomoc9

Korisnik
  • Broj objava

    14
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Trebampomoc9 objavio

  1. Da li mozda znate koliko bi ovaj cijeli proces koji ste spomenuli trajao?
  2. Mozda je to jer, su se susjedi zalili pa mozda rjesenje jos nije sluzbeno.
  3. Znaci trebali bi angazirati geodeta, da bi nam on napraviti to rjesenje, pa bi sa njim mogli napraviti odvajanje?
  4. Spis po zalbi je poslan na zupanijski. Odvjetnica je tamo i cini sto je u mogucnosti, meni nije jasno sto ja mogu uciniti kako bi se maknula sa njihove parcele.
  5. Za danas je zakazano to da cijeli slučaj ide kod sudkinje koja ce odluciti sto treba napraviti, jer su drugi susjedi ulozili zalbu ma ovo rjesenje. Tako je do sadrzaja ke dosla odvjetnica.
  6. Imamo sav sadrzaj ovrhe, u petak smo ga dobili, odvjetnica ke bila u petak, al nije stigla za prigovor, a danas je vec sud tako da neznamo sta nam je raditi.
  7. Prvo nam se javila susjeda koja nam ke objasnila sto se dogada, nakon toga smo kontaktirali odvjetnicu koja nam je objasnila malo bolje sto se dogada, napravili smo uvid u sudski postupak, ali mi nemamo jos pravo glasa jer smo tek novo kupili kucu i tek smo predali papire koji nas uvode u sudski postupak, a zasto nema zabilježbe u zk to ni odvjetnica nezna. Na sudskom rješenju je napomenuto da se ovrha stavlja u zk, ali u zk nigdje ne pise. Hvala
  8. Zvali su nas i javili da je 24.2 sud na kojem ce se odluciti da li se prodaje. Da li je moguce nekako se odvojiti od njih iz zk?
  9. U teretnici pise jedino ovo: Na temelju čl. 37. Zakona o nacionalizaciji najamnih zgrada i građevinskog zemljišta uknjižuje se na 45/292,8 dijela zemljištu upisanom u listu A kao zemljišnoknjižno tijelo I (jedan) pravo korištenja u korist vlasnika zgrade opisane kao zemljišnoknjižno tijelo II (dva) - dok na tom zemljištu postoji zgrada. hvala na odgovoru.
  10. Postovani Imam problem,susjeda je tuzila svog supruga jer su se rastali i nisu se uspijeli dogovoriti za imovinu(kome sto pripada)pa je gospoda susjeda tuzila svog supruga i sud je dobila,te je sada ovrha nad njihovom kucom,probelm je u tome sto smo na tom zk ulosku mi i jos dvije kuce,a gospoda je vecinski vlasnik,tako da je sada i nasa kuca pod ovrhom,mene zanima dali je ikako moguce dobiti bilo kakav papir kako bi se mi izvdvojili sa te parcele(kako nebi bili ovrseni)nama je to jedina nekretnina i nemamo drugog stambenog rijesenja,molimo vas za savijet.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija