Jump to content

Nella.

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Takoder su i moje osobne stvari (on kao muski policajac) uzimali u svoje ruke i otvarali dzepove sve, bez da sam im ja dala u ruke ili slicno, nalazilo se na dnu moje torbe u dzepicu i on je sam uzeo torbu otvorio, kopao i otvarao sve dzepice. Mislim da to isto nije po popisu, zar ne?
  2. Bok ljudi, Kao sto naslov napucuje, nasli su mi 1,1g, s tim da su nam sami pretresli auto i otvarali osobne stvari svojim rukama i kopali, nikakav nalog samo su nas zaustavili redovno na cesti "kontrolni punkt" pa me samo zanima jesu li to smjeli? Mislim 1 je kopa i trazia. Uglavnom eto, vec sam pisala zalbu na novcanu kaznu i cekam sudenje, da li to vrijedi spomenit? Hvala na odgovorima
  3. Odlicno, hvala Da li se ta zalba moze samo napisati onako papir i olovka pa sam pisi ili postoji neki obrazac na internetu?
  4. E onda super, hvala puno na odgovoru. Onda se isplati pisati zalbu? Mislim, postoji vjerojatnost da mi se umanji ta novcana kazna?
  5. Pozdrav ekipa Zanima me da li se isplati pisati zalbu na visinu kazne. Radi se o tome da smo se decko i ja vracali s plitvica I zaustavljeni smo te su kod mene nasli 1,1g marihuane. Napisali su mi kaznu od 5000kn sto mi stvarno zvuci suludo. Prvi mi je prekrsaj pa bi pisala zalbu da se smanji novcana kazna obzirom da nemam nesto velika primanja pa eto haha nije nikome 5000kn malo. Samo mi je "problem" sto je taj prekrsaj napravljen u drugoj zupaniji (licko-senjska), a ja sam iz Zadra pa da li onda moram na sud ici u licko senjsku ili mogu i tu u Zadru ici na sud? Da li se to moze i rijesiti bez odlaska na sud obzirom da priznajem prekrsaj, samo trazim smanjenje kazne jer mi je 1 put. A i kolike su sanse da ce mi se umanjiti kazna? Ja sam suvozac bila, ako to ista pridaje situaciji. Eto, svaki odgovor mi znaci obzirom da se nisam do sad nasla u slicnoj situaciji.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija