Jump to content

ZlZ

Korisnik
 • Broj objava

  8
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O ZlZ

 • Status
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Hvala na korisnim informacijama @Ruby_Danderfluff, pošto je pozvan samo okrivljenik, vjerujem da će im to biti potrebito, možeš li mi još samo objasniti kako će stalna služba naknadno ispitati oštećenika?
 2. Koliko dugo, kako dugo će trajati proces i utječe li aktivno srednjoškolsko obrazovanje na njega?
 3. Oboje u interesu od 'bacanje u smeće'>samo ukor>što manja kazna
 4. Roditelj kao žrtva koja nije pozvana na tu raspravu i biolosko djete(19g) ko okrivljenik, radi se o svađi sa minimalnim nasiljem ali je eskaliralo do pp igrom slučaja
 5. Koji je najbolji način rješiti se optužnog prijedloga za prekršaj čl 10 st 1 Glavna rasprava se treba odviti tekar sad, a odnosi su ispravljeni
 6. Jel moguce da se postupak odbaci prije prvog roka na zahtjev oštećenika/žrtve i kako?
 7. Hvala na odgovoru @sivko, otprilike sam znao za prvi dio, ali nisam siguran može li se kako pogoršati do tog nivoa gdje će to postajat opcija? Socijalnom službom, konkretnije, što oni mogu? Iz obitelji srednjeg imovinskog stanja sam. Ako misliš na čl 62 st 5 i 11 KZ to mi se čini kao prisilne psihoterapije kod mojeg psihijatra? Zanima me još prijatelj povezan sa slučajem, stariji punoljetnik, student. Pronašli mu ~50g, mislim da jedna biljka, lampe i ostali pribor i sada ga terete za to i davanje na uživanje. Kakva će biti njegova kazna?
 8. Sumnja u počinjenje kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i promet drogama i omogućavanja trošenja droga tijekom jedne godine (18-godišnjak) . Preciznije droga amfetamin, pronađeno nešto malo sa vagom, surađivao u krim. istraživanju i nikad prije kažnjavan.. Što se može očekivati?
×
×
 • Napravi novi...