Jump to content

amkte

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. nema nista pretjerano ni krivicno ilegalno imam tu verziju 10 windowsa i besplatna je imam dva 3d programa koje koristim za fakultet ali su bez licence ,KD nisam cinio i to im je dokazano(nisam prjetio niti uznemiravao ) zato se ne bojim kazne jer znam da sam nevin i nadam se da me nece d**at za tih mooozda tri programa koje imam,najveci probelm mi je sta nemam zamjenu za laptop za vrijeme online skolovanja,muci me to sta meni,zaposlenom studentu uzmu laptop na osnovu istrage koju su potpuno lose obavili jer su optuzili nevinu osobu i fizicki sam onemogucen ici na internet a evo u ponedeljak (1.ozujka) krece drugi semestar,nisu uopce razumni jer se vode papirologijom i nalozima koji upucuju na nevinu osobu i onda nevinoj osobi stvaras probleme i nelagodnosti dok neko ko stvarno prijeti i uznemirava hoda okolo slobodan... Hvala vam svima na odgovorima i lijepo je kao mali i siromasan covjek dobiti informacije na ovakvim forumima dok mi odvjetnici za konzultiranje traze 100e... Postovani,jel imate iskustva sa nacinom na koji policija dolazi do sumljivaca putem internet ili tih komunikacijskih uredaja,u postaji mi nisu puno smjeli reci osim da se radi o nekom opsegu pretrage (trazenje mobitela putem imei) i kazala je da se radi o greski od 500m pretrazivanja ali nezz tocno kakvoj. kakvi su to njihovi kanali pretrazivanja?
  2. znaci iako nece naci trragove maltretiranja po optuzbi( jer nisam nikome nista slao niti maltretirao) postoji mogucnost da mi prepisu ilegalno posjedovanje nekog programa koji nema veze sa slucajem pa naprave novi slucaj? neznam sad napamet koliko imam programa na laptopu ali najvjerojatnije ce mi prepisati nesto? opet formuliram: iako nemam veze sa onime cime me terete (whats app facebook poruke i neke stranice) mogu mi prepisati neki mali program koji radi neznam ni ja sta?
  3. hvala na odgovorima ali imam jos pitanja,kakavi su to ilegalni programi kod nas? siguran sam da nemam na laptopu nesto opasno ali ako nas idu zezat radi programama koje skidamo s interneta onda je sve ilegalno? windows je skinut s neta,neki 3d programi su skinuti s neta,znate li mozda primjere od prije? laptop koristim za studij i programe koje imam nisu placeni ali ne radi stetu sa njima..
  4. Pozdrav ljudi,prvi mi je post pa vas molim i zahvaljujem se na razumijevanju,nisam siguran da sam pogodio kategoriju ali me ispravite. Nadam se odgovor od korisnika imenom drot jer vidim da ovdje pomaže i razjašnjava... Da pocnem,MUP je dosao u firmu na posao,u stan i u auto,sve od navedenog su pretresli i nisu nadali ono sto su tražili. Optužba je bila ta da sam prijetio i uznemiravao ljude putem bibera,what's appa i dr.... Oni su nakon sto su me doveli u postaju i nakon razgovora s njima ustanovili da se uopce ne radi o meni,nakon pregleda mobitela i IMEI su skuzili da nemaju ništa sta mogu povezati samnom osim toga da sam u istoj firmi s osobom koja je primala poruke uznemirujućeg sadržaja,samo to. Najgore mi je sta su mi uzeli laptop koji koristim za studiranje kad je sve online i sad nemam na cemu studirati. Imam puno pitanja a neka od njih su: postoji li nekakva stranica kod Mupa gdje se mogu zaliti na postupak? Nemaju ništa da me povezu sa prijetnjama a svejedno su zadržali laptop. I koliko oni smiju drzati moju imovinu/laptop? Godinama? Cekam da me pozovu na zajednički pregled laptopa vec dva tjedna,semestar krece u trećem mjesecu a oni Ce laptop drzati koliko god hoće i meni onemogućuju studiranje. Opet kazem da sam nevin i policajci su se stim pred menom slozili i svejedno sam podvrgnut cekanju/istrazi laptopa. Staviti cu slike papira koje su mi krimići uručili ako nekome pomogne da bolje razumije situaciju. Opet kazem,studiram i radim i nisam nikome prijetio a oni svejedno imaju pravo uzeti osobnu imovinu iako su se uvjerili da nisam povezan s upućenim prijetnjama. Neznam sta bih.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija