Jump to content

Pitanja100

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Pitanja100 objavio

  1. Hvala na odgovorima. Imam jos jedno pitanje, što se događa ako naprimjer budem pozitivan na nekom od testova koji slijede?
  2. Pozdrav, policija mi je nasla pola grama amfetamina, dosao sam na prekrsajni sud i dobio novcanu kaznu i psihosocijalni tretman u trajanju od 1 mjeseca do 2 godine (testiranje na droge u nekoj ustanovi). Presuda je bila prije skoro mjesec dana, kaznu sam vec platio. Mene zanima kada pocinju ta testiranja i najbitnije TREBAM LI SE JA SAM JAVITI NEGDJE ILI CE MI DOCI POZIV POŠTOM? O tome nista ne pise u rjesenju, dakle ne pise ni kada to pocinje ni dali cu ja biti pozvan ili se moram sam javiti, pa evo molim ljude s foruma za odgovor, unaprijed hvala.
  3. Ako je policija saznala tko sam ja i imaju dokaze da sam pocinio kazneno djelo ali nisam bio uhićen, mogu li saznati da li se vodi kazneni postupak protiv mene prije nego dođe poziv u policiju, drzavno odvjetništvo ili na sud (neznam tocni postupak). Mogu li negdje provjeriti sto se protiv mene pokrenulo?
  4. Stize li poziv na kazneni sud kao preporuceno pismo? Mislim na onaj tip pisma koji stize samo meni osobno preko postara i kojeg odma potpisujem.
  5. Jucer sam uhvaćen u krađi, znači ovako ja i jos jedna osoba smo uzeli svako po bocu vina, moja je kostala 60 kuna a njegova 45. Zastitar nas je uhvatio i odveo u prostoriju, slikao s mobitelom osobnu i naša lica. Nakon toga je svakom dao papir koji smo potpisali ,međutim taj papir nije bio ispunjen prije našeg potpisa, mislili smo da je to radi bržeg postupka za nas, da sto prije izademo iz ducana svojim putem. Bojim se da nebi napisao neku veliku cifru krađe koja nije istinita. Koje su posljedice? Ovo mi je prvi put da sam uhvaćen i da sam potpisao taj papir kojim priznajem krađu. Hoće li me Spar tuziti, ili nedaj boze slati krađu na policiju?
  6. Pozdrav, zanima me ako sam uhićen i ne zelim davati nikakve izjave niti priznanja, ne zelim reći ništa dok ne dođe odvjetnik. Kako ga pozvati? Mislim na besplatnog drzavnog odvjetnika, jer nemam apsolutno nikakve prihode, znaci ako budem uhićen i jednostavno zelim odvjetnika, mogu li ga ja birati? I kako ga izabrati? Općenito kako ide sve to? Unaprijed hvala.
  7. Wow hvala, nisam znao da je to toliko ozbiljno. Zanimljivo stvarno. Puno energije ulozeno da se hvata malog covjeka.
  8. Hvala puno na odgovoru, zanima me jos praksa. Kako ce oni dokazat to sve? Ta osoba nosi i masku zbog koron. Takoder tko ce u praksi pregledati 150 kamera u 10 poslovnica u proteklih godinu dana? Znaci je li to realno, dali oni to stvarno rade?
  9. Pozdrav, sve sto pisem je samo teoretski iz znatizelje. Znaci osoba koja krade po ducanima vec skoro godinu dana(krada u jednoj akciji nikad nije preko 1000 kuna) , i nikad nije uhvaćena do jucer. Ukupna steta se teoretski moze mjeriti u desecima tisuca kuna u 3 razlicite kompanije u ukupno 10tak poslovnica. Naime ta osoba je pobjegla iz ducana i radnici su trcali za njim skoro pola kilometra. Koje su posljedice? Mogu li oni pregledati sve kamere i zbrojiti totalnu stetu te to prijaviti? Napominjem da nemaju nikakve podatke osim snimke sa kamera. Ako dode to takve tuzbe od policije koja je kazna za to? Zatvor?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija