Jump to content

AnaVM

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je AnaVM objavio

  1. Hvala vam na odgovorima.
  2. Predmet mi je, piše na internetu, u prekidu. Advokat kaže da nije, a gospođa u pisarnice me, kad sam tražila uvid u "aktivni"spis, šalje sudcu. Jel moguće doć ne pozvan sudcu i pitat di je zapelo? Isto tako, dal je uobičajeno da sudac treba odobriti uvid u arhivski spis?
  3. Na koji način se može riješiti suvlasničkih udjela u nekretninama koje su uglavnom bezvrijedne? Kako se daruju državi?
  4. Naslijedila sam par sporova iz kojih se rođaci povlače, pa me zanima do kojeg trenutka oni moraju plaćati troškove (odvjetnika, naknadu sudu, odštetu drugoj strani). U kojoj su fazi sporovi, za neke znamo za neke ne znamo. Preci su nam se puno sudili, ko zna šta svašta ima na sudu.
  5. Ako postoje tri tužitelja, dva se povuku iz tužbe, jel onaj treći, zadnji koji se povlači iz tužbe plača sve troškove suđenja?
  6. U zemljišnoknjižnom rješenju imam broj rješenja o nasljeđivanju kojem fale zadnja dva broja, a i ima vodoravna umjesto kose crte. Jel to problem? Znaci pise npr. O-7777/2020 UPP-OS-100/2020 i fali - 23.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija