Jump to content

Miloš888

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. U likvidaciji je, opet sam krivo napisao, pod stresom sam zadnje vrijeme. Ako ne platim kaznu postoji li zastara uopće na to... s vremenom? Ovo je besramna navlakusa na koji se love ljudi da ih se pljačka. Da sam znao naravno da bih podnosi izvještaj.
  2. Ja se ispričavam, zaboravio sam naglasiti da je firma zatvorena već. Čitao sam da postoje kazne koje mi magu našitu naknadno koje su puno veće. Ji to istina?
  3. Molio bih pomoć, ovo me jako muči i stvarno bi mi značilo da mi netko da savjet što dalje. Otvorio sam j.d.o.o. prije 3 godine. Nedavno mi je stiglo da platim kaznu za nedostavljanje finansiskog izvještaja za što nisam ni znao da treba niti mi je knjigovođe išta rekao o tome. Također, j.d.o.o.nije ništa ni radio svo vrijeme. Rok za platiti je 8 dana, a 4 je već prošlo. Kazna je stigla i meni 300 kn i frimi mojoj 2100 kn. Piše da ako uplatim 2/3 računa se kao cijela uplata. Vrijedi li žalbu ulagati, platiti kazne obe ili ne?? I dali je stvar drugacija ili opasnija ako nisam hrvatski državljanin? Srpski sam državljanin. Hvala unaprijed od srca na odgovoru.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija