Jump to content

naopaka_bajka

Korisnik
  • Broj objava

    21
  • registrirao se

Nedavni posjetitelji profila

147 pregleda profila
  1. Je li itko ovaj tjedan dobio pozive ili vise informacija o pocetku rada?
  2. Mene isto zanima kakva je procedura nakon sto rjesenja postanu izvrsna (to je prekosutra). Kad bi mogli ocekivati pozive od nasih tijela?
  3. 13.4. su sve primljene kandidate kontaktirali. Eventualno ako netko odustane naknadno, samo ne znam kakva je tad procedura. Rekli su da ce rjesenja objaviti na webu kad istekne rok za predaju dokumentacije (do jucer se moglo predati). Vjerojatno ce brzo...
  4. Čula sam da plaćamo sami, a da će nam oni poslije isplatiti iznos računa.
  5. Evo meni ni danas nisu dostupni. Je li netko drugi uspio kontaktirati?
  6. I ja sam jutros zvala, ni meni se nitko nije javio. Ako ih netko drugi prije dobije molim da javi novosti
  7. Mislim da ne. Ta pitanja zelimo li sud ili do su vise tehnicke prirode i ne boduju se. Cilj je da udovolje svima koliko to bude izvedivo. Tako nam je rekla zena iz ministarstva prije nego sto su poceli razgovori.
  8. Evo neka pitanja od petka, mozda pomogne nekome za buduce natjecaje. Komisija: DO, sutkinja VS, psihologica i predstavnica ministarstva pravosudja. Mene je ispitivala DO, a ostale clanice komisije nisu imale pitanja. Nisam se trebala predstavljati, odmah je pitala koje pravosudno tijelo preferiram i prokomentirala popis koji sam navela u prijavi. Dalje: zasto sud/do, koji su vam motivi za prijavu, jeste li se prijavili zbog sigurnosti radnog mjesta/place, smatrate li da u javnosti vlada dobro misljenje o pravosudju, kako bi vi utjecali na misljenje javnosti o pravosudju, kako biste se nosili s negativnom kritikom, kako biste reagirali ako vas doceka negativna atmosfera na poslu, sto ako dobijete vise zadataka istog roka i vaznosti a nemate dovoljno vremena, gdje se vidite u buducnosti, jeste li individualni ili timski igrac, sto za vas predstavlja stresnu situaciju na poslu... Ugl hrpa pitanja, relativno kratak odgovor traze. Ugodna atmosfera, 10ak minuta je svaki kandidat bio unutra.
  9. U mojoj grupi isto to nisu rekli (dv.701, petak). Rekli su da ce se potruditi maksimalno ubrzati, pa naveli ovo sto sam napisala u prijasnjem postu. Edit: mislim na to da nisu rekli kad ce rezultate objaviti.
  10. Nama su u petak rekli da nece biti konacne liste kao inace, s dodanim brojem bodova s razgovora. Vjerojatno da ubrzaju proces, mada mi nije jasno kako misle osigurati transparentnost? Ocito tek kad naknadno objave rjesenja o prijmu mozemo dobiti vise info o bodovima.
  11. Aha, ok, ocito je natjecaj iz 2019. najnoviji. Ima li itko od vas ujutro intervju? Htjela bih zamoliti da netko podijeli dojmove. Ja bih rado, ali sam nazalost na rasporedu u petak
  12. Znas li mozda s koliko bodova se u Zg upadalo na proslom natjecaju? Kad je uopce bio? Znam samo da je onaj iz lipnja 2020. obustavljen. Najnovije što nalazim na netu su rješenja iz 2019., po kojima se na neke sudove u Zg upalo i sa 70 bodova. Npr. Os - 70, Os N. Zg. - 72, Ts - 72. Dok su primljeni u DO Zg bili u rasponu od 74 do 83, a u DO Velika Gorica 70. Pa evo mozda vam bude od neke pomoci
  13. Dojmovi? Ja sam prosla. Zna li netko kako izgleda intervju i kad bi mogao biti otprilike?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija