Jump to content

lex2021

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je lex2021 objavio

  1. Pozdrav svima zanima me da li postoji neki pravilnik koji ureduje postavljanje stupova javne rasvjete? Konkretno me zanima udaljenost rasvjetnog stupa(bandere) od kolnika.Ne mogu nigdje naci da li je negdje to propisano. Hvala svima unaprijed!!!
  2. Postoji li negdje arhiva javnih natjecaja? Naime natjecaj za posao bio je objavljen na stranicama HZZ-a i istekao je.
  3. Poštovani, zanima me što bi se trebalo nalaziti u Pravilima rada kluba vijecnika? Molim Vas ako netko ima primjer nekog takvog dokumenta da mi javi. Puno hvala!
  4. Postovani, zanima me sto bi gradani mogli poduzeti u vezi alkoholiziranosti djelatnika nase jedinice lokalne samouprave? Naime posljednjih mjeseci,odkad su uvedena ogranicenja zbog COVID-19,djelatnici nase JLS su konstantno pod utjecajem alkohola. Stranke ih svakodnevno zaticu pijane na radnom mjestu,kao i celnika JLS. Sto se uopce moze poduzeti? Ispricavam se ako sam objavio u krivu temu. Lp
  5. Postovani, zanima me koje su sve informacije dostupne na upit prema Zakonu o pristupu informacijama. Posebno me zanima da li je od JLS prema ovom zakonu moguce dobiti racune i fakture o poslovanju izmedu JLS i nekog d.o.o.-a? Takoder zanima me da li su dostupni podatci o bagatelnoj nabavi koji nisu javno objavljeni? Unaprijed zahvaljujem na pomoci.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija