Jump to content

Gregor Samsa

Korisnik
  • Broj objava

    33
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

Postignuća

  1. Jel ima netko nekakvih novosti ? Zna li se otprilike kad bi moglo biti testiranje ? Za koja pravosudna tijela ste se prijavili ? Živcira ovo čekanje i neizvjesnost -.-
  2. Prijavio sam se ja za par pravosudnih tijela, valjda ce biti testiranje do kraja godine. ☺
  3. Jel ima netko novih informacija? bila je objava u NN o broju slobodnih i popunjenih vježbeničkih radnih mjesta u pravosudnim tijelima za 2022. godinu, i da će biti natječaj do kraja godine.
  4. Ne vjerujem da ce uskoro s obzirom da vjezbenistvo traje 2 god. U 5 mjesecu je popunjena vecina pravosudnih tijela, mozda raspišu za ona tijela koja nisu obuhvacena ili vise nemaju vjezbenika.
  5. To je bilo prije 9 dana. 😤 nadam se da će biti i mogućnost žalbe.
  6. Ja više ni ne znam što čekam. Imam li se čemu nadati ako me dosad nitko nije kontaktirao? Ja se nadam da bi ovdje na forumu netko rekao da je primljen na neku lokaciju ili slično.
  7. Očito su u svakoj dvorani drugacije rekli. Nema novosti. Mozda obustave natječaj, možda stave kompletnu tablicu nakon intervjua, možda samo rješenja o prijmu. Ugl. znat će se sve sutra, prekosutra, za par tjedana ili za koji mjesec, do kraja godine će biti gotovo.😏 Jučer se nije radilo, možda su si spojili vikende.
  8. Blagdani stižu, možda su si spojili neradne dane, veliki je tjedan. Možda netko od njih iz ministarstva krivosuđa prati ovaj forum pa namjerno ne žele objaviti. Neradnici. ✋
  9. Nek su oni stavili 3 tel. broja. Mogli su i 10 kad se neće javiti ni na jedan. Pisalo se u 10 dvorana, ocito je svatko rekao drugcije. Nadam se da nece cekati da Uskrs prođe pa da znamo na čemu smo. Možda su zaokupirani Mamićevom reformom pravosuđa.
  10. Ja se nadam da hoće. Ovdje kruže svakakve informacije, mislim da će kao i dosad objaviti tablicu sa svim rezultatima, da znamo koliko smo dobili na intervjuu, a onda će oni kontaktirati izabrane kandidate i na internetu samo objaviti rješenja o prijmu. Dok ne objave rješenja, oni koji ne budu izabrani će morat čekati pa bi volio da svatko javi kad se bude nešto događalo.
  11. De katastrofa, testiranje pod nekim zaporkama, a sad da ne objave rezultate intervjua, a i natjecaj se malo oduzio. Smijesni su, imam dojam da je tamo milijun ljudi zaposleno, da vecina nista ne radi, a tamo neki vjezbenici su zadnja rupa na svirali.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija