Jump to content

Pfankuchen

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ispricavam se, zaboravila sam napisati da je auto registriran u AT. D li je bolje prvo auto registrirati u HR, pa onda raditi ugovor, ili prvo ugovor pa registracija
  2. Dobar dan. Otac mi zivi u AT i zelio bi mi darovati svoj stari/rabljeni automobil. -trebamo li potpisati AT verziju darovnig ugovora, ili standardni hrvatski ugovor? - kako funkcionira placanje poreza? Koliko sam vidjela, porez se ne placa ako je vozilo registrirano (u hrvatskoj) na oca? Hvala na pomoci.
  3. Poštovani, Imamo kuću s dvorištem. Od ponedjeljka do petka radimo izvan HR. Prošle godine smo primijetili da nam je, svaki tjedan, nestajalo nekoliko 10ak kn iz kuće. S kamerom unutar kuće smo ustanovili da je riječ o susjedu, no nismo podnijeli prijavu policiji. Prošli tjedan nam je netko oštetio plastenik (šteta oko 1000kn). Očito je namjena bila uništavanje jer nije odneseno ništa od opreme. (Opis samo da obrazložim želju za nadzornim kamerama) Zanima me, smijemo li postaviti nadzorne kamere koje bi pokrivale naše dvorište i eventualno mali dio prilazne ceste. Kamere bi snimale samo ako detektiraju pokret i snimke bi se brisale nakon određenog vremenskog perioda. Trebamo li postaviti naljepnice koje obavještavaju o video nadzoru? Hvala Vam na pomoći.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija