Jump to content

Yazzmin

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Yazzmin objavio

  1. Ahhh... Sad znam šta znači izraz: Pao mi je kamen sa srca! Još jednom hvala svima. Pustit ču sve svojim tokom da ide ako se zakomplicira a nadam se da neće onda ču angažirat odvjetnika. Gospodo Lp
  2. Jel postoji mogucnost nedaj Bože zatvora za mene ukoliko priznam krivnju pred kamerama? To je ono što me mući zapravo, jer nikad nisam bio u sličnoj situaciji i neželim to nikom jer osječaj je užasan!
  3. Hvala gospodo na odgovorima i savjetima.
  4. Kako god moram priznat krivnju tog sam svijestan. Nezelim se povlacit po sudovima jer pretpostavljam da ako ode na sud i to je dodatni trosak?! I želim da što prije to završi i za mene i drugu stranu jer eto sekunda nepažnje i prokleti 'mrtvi' kut me košta i novaca i živaca a s obzirom na sve ok je jer smo zivi svi sto je najbitnije.
  5. Poštovani Hvala na odgovoru. Trebam ic u P.P. pred kameru dati iskaz, jel ima nesto na sto trebam pripazit prilikom toga i dal se moje priznanje krivnje može kasnije nedaj Bože ako to nastupi uzet u obzir na sudu protiv mene!?
  6. Postovani Imao sam prometnu nezgodu u kojoj druga strana 3 osobe imaju navodno teske ozljede (napknuce ruke, puknuce nosa) Te prema tome to se svodi na kazneno djelo! Ja sam tog dana htio obavit radnju skretanja preko pune crte gdje nazalost nailazi vozilo koje me zaobilizi i udara te odlazi u stup i zaustavlja se. Prema svemu ja sam kriv jer nisam vidio da me auto obilizi. Zbog svega ce ic kaznena prijava u kojoj mi prijeti i zatvor tog me strah. Nisam imo alkohola, nikad prije nesto slicno. Unesreceni su rekli da me nece tuzit, hvala im na tome. Sto ocekivat od suda, potreba za odvjetnikom te dal ce moje osig snosit njihove troskove ili je to dodatni udarac jos za mene?! Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija