Jump to content

doktor1

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je doktor1 objavio

  1. Pozdrav, u trećem mjesecu mi je ukraden auto koji je oko 20.04 pronađen na naplatnim kućicama u Karlovcu. Počinitelj je pronađen, dobio sam rješenje od suda kako je osuđen na godinu dana uvjetno i kako mi mora platiti 50 000 kuna. E sada, dali postoji mogućnost da ja vidim taj novac? Mislim da tip ne radi tako da se to nema odakle naplatit. To će vjerovatno u neku zastaru i ja sam na nuli...
  2. Pronađen auto jučer na naplatnim kućicama na ulasku u Karlovac. Ukraden u Rijeci. Natočen izel umjesto benzina i zato je stao. Vjerovatno išao za bosnu. Sve moje stvari unutra, 500 kn mojih u pretincu, 80 kuna u kovanicama ispod ručne na mjestu. Napravljen očevid.
  3. Evo malo informacija... Nakon upita na mail šta je gore preporučen i traženja malo boljeg obrazloženja, mup me pitao gdje se to dogodilo i nakon par dana javlja mi se inspektor kojem sam prijavio krađu i dao izvještaj da će tog tipa kojeg sam upozno tu večer i znam ga iz viđenja prijavit sudcu jer auto "nije mogo nestat" i da njegove izjave baš nisu normalne.
  4. Kako radim na poslu gdje susrećem razne osobe već imaju tri priče, (iz policijske postaje) šta se je dogodilo sa mojim autom! Jedna je da sam ga ja parkirao. Druga da sam ga dao tom liku šta je bio samnom I treća je da ga je policija parkirala i meni dala ključ ____________ Ova treća priča je došla nakon šta sam prijavio krađu automibla ____________ Poslo sam upit kao šta je gore napisano, te u utorak idem po jedan savjet. Hvala na informacijama
  5. Zaustavljen sam na prometnici nakon šta su mi došli straga sa upaljenim rotacijama te je moj auto bio nasred desne prometne trake, upaljen cijelo vrijeme sa desnim žmigavcem. Ja sam pozvan van automobila koji je ostao raditi upaljenih svjetala nasred ceste. Tko je onda odgovoran za taj auto nakon šta su mene spremili u drugi policijski auto i otpeljali, a ovi šta su me štopali su ostali kraj auta?
  6. Ja nisam htjeo njemu dati auto. Oni su pozvali kolege i moj auto je cijelo vrijeme bio parkiran uz trotoar, radio sa upaljenim desnim žmigavcom dok sam čekao da ovi dođu. Kada sam vidio da me ne šljive pet devet i da će me samo spremiti u civilni policijski auto, nabrzinu sam mu rekao moj broj moba te me nazvao da imam njegov i kada su me stavljali iza u auto rekao sam "daj ga negdje tu uparkiraj" Ja nisam rekao "ej, evo ti moj auto, odi doma sa njime, vozi se i slično" Oni mi nisu dozvolili išta niti su rekli "mi ćemo se pobrinuti za auto u obliku doći će pauk, njihov neki šlep i slično" Da ne govorim da je taj tip samnom bio pijaniji od mene!
  7. Pozdrav... Ovako imam jedno pitanje. Pred tjedan dana me je u noćnim satima štopala policija te sam nakon testiranja imao dva promila. Tada odlučuju da će me odvesti "na hlađenje"... Ja ih molim dali mogu samo parkirati auto sastrane i da ga zaključam šta su odbili. Samnom u autu je bila osoba koju sam upoznao te večeri, (isto je bio pripit) te pošto mi nikako nisu dali da parkiram svoje vozilo razmijenili smo brojeve te sam se nadao kako će on tamo negdje u ulici ugurat auto i da ću ga drugi dan pokupiti. Prilikom izlaska sa hlađenja, odlazim u tu ulicu i od auta ni traga ni glasa! Ulica mi je poznata jer nije daleko od mog mjesta stanovanja, tako da mi sve to poznato. U tri dana sam prešao sve okolne i daljnje ulice. Isti dan kod izlaska sam zvao tog čovjeka koji je preparkirao auto te je on otišao samnom da mi pokaže gdje ga je ostavio no on kaže da je pustio i ključ u autu. Nakon toga sljedeći dan odlazim u policijsku postaju da prijavim krađu te dajemo izjavu i on i ja! Tražim da se napomene to da mi policijski službenici nisu dozvolili da parkiram svoj auto nego su me samo stavili u drugi civilni policijski auto i otpeljali ća! Dali ja imam kakve šanse sa tužbom jer od auta ni traga ni glasa?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija