Jump to content

Mala plava2017

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Hvala Vam puno na odgovoru ❤️❤️
  2. Lijep pozdrav, Dakle situacija je sljedeća: u razdoblju od 18.rujna 2019 do dana 26.8.2021.bila sam uredno prijavljena kod istog poslodavca, u dvije razlicite firme, ali istog vlasnika, i to bez prekida. Od dana 1.9.do 26.9.kod drugog poslodavca, te mi se ugovor o radu na određeno vrijeme nije produzio, te zavrsavam na burzi rada i ostvarujem pravo na naknadu. Dana 20.11.2021. pronalazim posao, te sam od toga dana i prijavljena. Zanima me sljedeca stvar, u slucaju trudnoce, i otvaranja komplikacija, ostvarujem li pravo na naknadu za komplikacije u iznosu 100 %place, s obzirom da imam potrebnih 12 mjeseci u posljednje 2 godine, ili je nuzno da budem prijavljena sada 3 puna mjeseca, da bi ostvarivala mozda pravo na minimalnu naknadu u iznosu od 831kn.. Hvala
  3. Dobar dan, Pitanje glasi : otac i majka na općinskom sudu potpisali pravomoćno rješenje koje potvrđuje sporazum postignut na czss. Plan zajedničke skrbi je uređen tako da mlt.dijete ostaje zivjeti s majkom na njenoj adresi, gdje je prijavljeno od dana rođenja(otac i majka nikad nisu zivjeli zajedno), otac ce dijete viđati 2 puta tjedno pod nadzorom majke po 2 h(razlog je taj sto otac nije ostvario emocionalnu bliskost s dijetom, i ne viđa ga redovno, i sam je trazio takav uvjet jer se ne smatra sposoban i nema volju da sam skrbi o dijetu više sati, te je navodno previse zauzet poslovnim obvezama), te ce doprinositi za uzdržavanje dijeteta po 1000kn mjesečno. Situacija je sljedeca, majka je dobila poslovnu ponudu u mjestu gdje posjeduje i nekretninu, mjesto je udaljeno 70km od mjesta trenutnog prebivalista. Otac ne zeli potpisat promjenu prebivalista, jedini razlog koji navodi jest cinjenica da smatra da majka odvodi dijete na selo,iako ne postuje dogovor po pitanju vidjanja i obaveza uzdržavanja. Moze li majka na temelju pravomoćnog rjesenja samostalno promijeniti prebivalista ili je potrebna suglasnost czss ili pak izvanparnicki postupak na sudu? Lp, I hvala.
  4. Pozdrav, Nista posebno, da vide da sam dugo uredan korisnik, ali situacija s covidom 19 kao ugostiteljskog radnika me unistila, jednostavno se dogodilo da su se 4,5 racuna spojilo koje neman odakle platit, gospođa je rekla da ne postoji mogućnost otplate na rate,vec da cekam tuzbu odvjetnika i na kraju ovrhu. Sad ne znam koliko su u tome azurni, odlucila sam placat koliko mogu svaki mjesec, pa kad stigne. Znaci, nikakva opomena pred utuzenje Vam jos nije stigla?
  5. Poštovani, jel vam dosla opomena pred utuzenje, i jeste li uspjeli rjesiti sto? Skoro pa sam u identičnoj situaciji, imam nekih 15.000kn duga, 4.3.mi Jr ugovor raskinut, kartica je opozvana, ali je jos uvijek kod njih,danas kontaktirala odjel za naplatu potrazi vanka.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija