Jump to content

Mtj1994

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Naravno da je protuzakonito. Samo mi recite koji poslodavac u danasnje vrijeme isplacuje punu placu na racun? A pogotovo di su velike cifre od 10-20 000kn. Dali bi Vi pristali na placu od 4000kn na racun i to je to. ili bi rade od 15 000kn,pa neka 4000kn bude na racun, a od toga 11 000kn na ruke. I krade se svakako, i uplacuje i radi na crno i nikom nista. Nitko ne moze poslodavcima stati na kraj. A ja bih svakako volio imati punu placu na racunu i nebih se uopce sekirao kolika ce mi mirovina biti..
  2. Ha da..sta se tice tog ugovornog dijela, da.. samo dio na ruke nije isplacen i to me zanima dali mogu dokazati, dobiti?
  3. Sta se tice troskova stanovanja nema nikakve ugovorne obveze, i to je usmeni dogovor nas dvoje. Sta se tice ugovora i place u ugovoru je navedena placa od 4000kn. A ostalo je na crno..
  4. Pozz! Dakle situacija je takva da nam je poslodavac duzan 42 000 kn na ruke. Uredno smo prijavljeni, ali na 4000kn na racun. Ostali dio place je uvijek isao na ruke kao i svugdje. Pogotovo u ugostiteljstvu gdje mi radimo. Place su redovito kasnile. Svoj dio koji je podmirio je taj na racun. I potpore koje primamo. Dali se moze ikako dokazati ovaj dug, dali mozemo ikako vratiti nase novce koje nam neda? Uz taj dug od 42 000kn ide jos i 6000 kn za stan koji bi trebali placati po pola preko zime.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija