Jump to content

Kragna

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Da ja i dalje plaćam sve troškove kredita i leasinga i naravno režije, kada smo kupili stan njegova vrijednost je bila 60.000 € sada mogu za njega dobiti 110.000 cca € jer sam ga u potpunosti renovirao a ostatak kredita je nekih 40.000 € prema tome ja sam joj ponudio da prodamo stan naravno od prodaje zatvaramo kredit i ostatak novca dijelimo na pola ili da ona preuzme kredit i da mene isplatio onaj dio od vrednosti stana za koji danas možemo dobiti jer zašto bi propustio šansu ako se može zaraditi koliko znam da se hipotekarni stanovi mogu kupiti u praksi se to može prodati ja ne želim da budem u tom stanu zbog negativne okoline ona je mene napustila i otišla da živi sa novim partnerom 100 m od mene 😀. Tako da me zanima da li je to izvedivo da ja prodam stan pod hipotekom. Pozz
  2. Pozdrav! Ja i moja bivša izvanbračna partnerica živjeli smo 11 godina i imamo dvije ćerke za uzdržavanje smo sada na sudu spor je u toku, ona je mene napustila i sa djecom otišla kod drugoga mi smo kupili stan na kredit koji sam ja digao bez njenog upisa kao sudužnik i želim da prodam stan ona se protivi tome ja znam da ona ima pravo na pola koje ću ispuniti kada prodam stan a da li ona može staviti neku zabranu da ne prodam stan ja sam joj ponudio da otkupi ona i njen sadašnji partner stan da me isplate pola i ja ću napustiti stan ona ni to ne želi, a također imam auto preko financijskog leasinga za koji postoji otplata još dvije godine da li ona ima pravo na taj automobil jer je leasing kuća upisana kao vlasnik, a ja korisnik leasinga. Hvala unaprijed na pomoći.
  3. Razumijem te da bi to ispalo kao da ja nju progonim ili provjeravam, ali meni je bitno da djeca ne ispaštaju u toj situaciji ko zna šta ona može njima reći, primjer da ja radim ili da sam negdje otputovao i da moraju biti sa njim. Ja nisam siguran u to ali postoji neka sumnja da je u stanju i to da napravi jer je veliki manipulator prema djeci i mogu sa sigurnošću reći da je se djeca boje.
  4. Hvala na odgovoru. To znači ako je istina da on bude sam sa djecom, a da se to meni krije onda ona može snositi neke zakonom propisane sankcije.
  5. Pozdrav! Treba mi pomoć ja i bivša supruga smo napravili na Socionalnom dogovor oko zajedničke skrbi dvoje djece, jer oboje radimo u tri smjene i mi smo se dogovorili i potpisali da će mo voditi zajedno brigu o djeci kada uskladili smo smjene tako da uvijek jedan roditelj od nas bude preko noći sa djecom, e sada ona već dva dana glumi kako će djeca spavati kod nje i da će navodno njena mama i sestra biti sa djecom ona ustaje u 03:30 ujutro a ja sam cijelu noć sam u stanu mogu djeca bez problema biti kod mene, a ja imam sumnju da me laže ona ima partnera tri mjeseca i toliko ga zna i živi sa njima ja mislim da on bude sam u stanu sa njima kada ona ode na posao. Zanima me da li je mogu u vezi toga prijaviti na Socionalno. L.p.
  6. Znači kada bi se dogovorili na tu soluciju da se odrekne svoga dijela i da bude sve ovjereno po zakonu ona onda nema nikakva prava na stanarsko pravo u budućnosti, jer smo se do sada sve lako dogovorili ona se zaljubila i sada pristaje na sve dogovore ali ako pukne i ta ljubav da ne bi došla meni na vrata da plače i moli pa da je moram primiti jer ima pravo na pola stana. I želim da dam drugima savjet nemojte praviti probleme u ovakvim situacijama budite smireni i ako vam je teško borite se za sebe ako vidite da druga strana lebdi u svom nebu to treba iskoristiti na svoju korist. Sve dođe jednom na svoje mjesto kada tada.
  7. Molio bih za pomoć. Ja i moja izvanbračna supruga smo se rastali poslije 11 godina zajedničkog života imamo dvoje djece to smo riješili preko Socijalne skrbi u korist oba roditelja djecu će mo zajedno izdržavati biti će jedan tjedan kod nje i jedan tjedan kod mene . Ali ona je otišla da živi sa drugim partnerom i imamo stan na kredit koji smo podigli dok smo bili zajedno, ali ona nigdje nije upisana samo sam ja na Vlasničkom listu, a po zakonu znam da ima pravo na pola i sada se dogovaramo oko stana ja i dalje plaćam kredit i pristao sam na alimentaciju nema veze što su djeca kod nje i kod mene podjednako. Mene zanima da li ona može da se odrekne prava polovine vlasništva nad nekreninom i da stan u cijelosti bude na meni čak i ta mogućnost postoji da se dogovorimo ili uvijek postoji neki nužni dio u toj situaciji. L.P.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija