Jump to content

leonesa

Korisnik
  • Broj objava

    44
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Kolegice skripta je poslana...sretno!!
  2. Kolegice DorisSt podcjenili ste me, nemam samo dva već deset nickova.
  3. Kolegice DorisSt mislim da ste vi puno upadljiviji i konfliktniji od kolege tom_penny-a kada ovako nastupate. Isto tako za razliku od vas kolega tom_penny uistinu vodi široke, ali zato jako zanimljive i konstruktivne rasprave.
  4. Poštovana, U svezi Vaše prijave za polaganje pravosudnog ispita na ispitnom roku u mjesecu studenom 2010. godine, obavještavamo Vas kako zbog velikog broja prijavljenih kandidata te ograničenih prostornih kapaciteta nismo u mogućnosti uvažiti Vašu prijavu i uvrstiti Vas u raspored za navedeni ispitni rok. Slijedom navedenog, a temeljem odredbe čl.6 Pravilnika o polaganju pravosudnog ispita u svezi s odredbom čl.22.st.4 Zakona o vježbenicima u pravosudnim tijelima i pravosudnom ispitu, obavještavamo Vas kako ćete, ukoliko nas pisanim putem ne izvijestite drugačije, temeljem podnesene prijave biti uvršteni u raspored za polaganje pravosudnog ispita na prvom sljedećem ispitnom roku u mjesecu siječnju 2011.godine. Evo kolega to je to obrazloženje.
  5. Evo ja sam danas dobila informaciju u Ministarstvu da su selekciju radili po tome jeli netko odgađao ispit. Kako sam ja odgodila ispit u mjesecu rujnu za mjesec studeni pa su me odbili zanima me jeste li i vi kolege koji ste dobili odbijenice odgađali ispit?
  6. Mislis kako da odgodiš ispit koji si prijavila za 11 mjesec?Pretpostavljam da bi željela u sljedećem roku izaći, u tom slučaju samo do početka pismenog dijela ispita moraš poslati dopis da odjavljuješ već prijavljeni ispit za sljedeći rok i to ti je to.Ne trebaš slati ništa drugo, napominjem, bitno ti je samo da taj dopis pošalješ prije početka pismenog dijela ispita u 11 mjesecu.
  7. A što da planiram, nemam baš previše izbora, sad ne mogu napraviti ništa, izaći ću na tom roku u prvom mjesecu, joj kako sam ljuta,to je samo produljivanje agonije s obzirom da ce usmeni dio ispita biti tek u trećem mjesecu, grozno...
  8. Nisi jedina,ne mogu vjerovati i ja danas dobila dopis da nisu u mogućnosti uvažiti moju prijavu za ovaj rok zbog ograničenih prostornih kapaciteta.Naravno zvala ih odmah nakon toga pa mi isto rekli da nisu imali nikakvih kriterija, nego da jednostavno zbog prevelikog broja prijavljenih ne mogu normalno održati ispit iz tehničkih razloga.To je uistinu strasno, a ja sam ispit prijavila krajem osmog mjeseca.Nemam komentara..
  9. Kolegice Gogaa ja isto mislim da mozete u tom vremenu spremiti ispit. Nemojte se dati obeshrabriti i nikako ne odustajte.Bitno Vam je da pri ucenju ne idete u sirinu i da se drzite pitanja. Kao sto je rekla kolegica Jadranka tu imate jako dobrih skripti objavljenih od kolege Jackala i moj savjet Vam je ucite po njima. Želim Vam puno srece u ucenju i da polozite
  10. evo i mene koju zanima ta informacija?zna li netko?
  11. Jeli mozete meni kolegice Zmajica ili kolega Doroteo poslati skriptu iz trgovackog?Moj mail je angela10@net.hr Unaprijed zahvalna:)
  12. ispit mozes odjaviti bilo kada prije pocetka pismenog dijela ispita,znaci bitno ti je da to bude prije pocetka ispita, naime moras napisati dopis u kojem odjavljujes vec prijavljen ispit....naravno da mozes prijaviti za sljedeci rok, a to samo navedes u tom dopisu. pozz
  13. Jeste pouzdano je imas to na stranicama Ministarsva. Pozz
  14. Da ne gnjavimo kolegu Jackala koji se potrudio da napise i objavi skripte svi kojima ne radi link i ne mogu skinuti skripte neka se jave na mail angela10@net.hr pa vam ja posaljem skripte. Pozdrav
  15. Hvala na podrsci i cestitam na polozenom ispitu!Nama koji tek polazemo uistinu su potrebni ovakvi pozitivni savjeti. Veliki pozdrav!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija