Jump to content

Jasna5

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Da li su mi broj nekog čovjeka koji vodi poslove postavljanja. Kaže da će vidjeti što se može? E sad još samo da uspijem nekog od susjeda zamoliti da ga kontaktira i sačeka dok dođe budući da mene tamo nema preko tjedna već samo vikendom. Vidjet ću na kraju da li me se htio riješiti ili će ipak ljudski pokušati riješiti moju molbu.
  2. Da tako se i meni čini da bi on koristio svoje pravo na štetu mojeg. U svakom slučaju hvala Da li znate kojim člankom i kojih sve Zakona je propisano uređenje međa i da li se razlikuje građevinska od poljoprivredne međe?
  3. Poštovani, Ljubazno Vas molim da mi pomognete oko nedoumice podizanja ograde na međi između dva manja poljoprivredna zemljišta kod Virja. Naime da li je potrebno odstupiti dio našeg zemljišta u korist susjednog kojeg ovaj obrađuje traktorom i tvrdi da mu moramo dati da svoju česticu iskoristi do kraja na način da sa traktorom ulazi u našu? Nismo sigurni je li zakonom propisano npr. da mu moramo ostaviti 30 cm - 50 cm pa tek onda postaviti ogradu? Nikako ne bismo htjeli razmirice sa susjedom pa bi voljeli neko mirno rješenje iako se on protivi ogradi. Zahvaljujem na odgovoru. S poštovanjem, Jasna Dubrović
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija