Jump to content

Toni995

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Hvala na brzom odgovoru, imam još jedno pitanje ukoliko znaš, hoće li mi MUP dati odobrenje (dozvolu) za nošenje oružja, pošto je to vrlo bitna stavka za zanimanje za koje se planiram školovati..
  2. Pozdrav, zanima me mogu li ja dobiti potvrdu o nekažnjavanju koja je napisana ovako: "uvjerenje o nekažnjavnju nadležnog dokaz da protiv kandidata nije u tijeku i Iskog i Zupanijskog suda kao istražni postupak; podignuta optužnica koja je postala pravomoćna; izrećena nepravomoćna osuđujuća presuda za kaznena dijela za koja je zaprijećena novčana kazna ili kazna zatvora;" Naime bio sam u društvu koje je posjedovalo marihuanu i nisam htio reći čije je pa sam i ja dobio prekršajnu prijavu, uglavnom jel sad ja mogu dobiti to uvjerenje?
  3. Dobar dan, prošle godine u ovo doba sam "uhvaćen" za količinom manjom od 1g za što sam dobio 3000kn kaznu, sada mene zanima koliko dugo taj prekršaj je aktivan, postoji li neki vremenski period kada će to biti obrisano, znam da će policija to trajno vidjeti. Stoga molim nekog tko je upoznat sa tom situacijom da mi odgovori, hvala unaprijed i LP!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija