Jump to content

Johnny4468

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav dakle ja radim u istom lokalu, isti je voditelj samo je druga firma. Ugovor je bio na neodredjeno.
  2. Pozdrav, radio sam u jednoj firmi ajmo reci firmi A od pocetka 8 mjeseca 2021 god, 1.1.2022 dakle prije 2 tjedna sam potpisao ugovor o radu s firmom B. Obje firme drze isto radno mjesto odnosno lokal. Zanima me tko mi mora isplatiti godisnji i za koliko dana, smjesno je sto sa firmom A nisam potpisao nikakav raskid ugovora.
  3. Dakle radim u Pauzi i kao i svi drugi sam prijavljen na 2 sata. Posto su pocele kontrole zanima me koje ovlasti imaju, dali sam duzan pokazati osobnu iskaznicu ako nema policije. Takodjer ja sam covjek nasred ceste kako mogu dokazati da je to moje radno mjesto i da radim preko 2 sata. Cini mi se pomalo nerealno da me netko tko nije policajac zaustavi nasred ceste i da sam mu duzan dati osobne podatke, dali ja moram ostati s njima cekati policiju ako oni to traze itd...
  4. Dakle znao sam piti i poslje voziti i napuhati ispod 0.5 i aj bok oprezno doma. U ovom slucajo sam pio dok sam vozio dakle piva je bila u autu u onom drzacu za boce. Pitali su me dali sam pio ja sam rekao da i dalje pijem i da imam pivu u autu da sam na 3 pivi i da nemam problema s alkotestom jer sam uvjeren da cu imati ispod 0.5. Od mojeg zadnjeg gutljaja je proslo ni 10 minuta i napubao sam 0.61 smanjeno na 0.51 ja se stvarno ne osjecam krivim jer da su pricekali jos 5 minuta imao bih sigurno ispod 0.5 ili toliko sto nije kaznjivo. Mene zanima dali da to kazem na sudu iskreno kako se dogodilo i da tih 0.01 stvarno nije za osudu zbog vremena cekanja ali ako me vec kaznjavaju da ublaze kaznu jer je glupost ili da priznam djelo i kajanje sto bi bila laz u mojim ocima. Ja sam stvarno pio i vozio i stvarno sam bio na 3 pivi i znam da je glupost jer sam u vise navrata znao popiti 4-6 pivi i na putu kuci rekao da sam pio i napuhao 0.3 do 0.5 tako da od 3 pive nisam mogao imati 0.6. Dakle zanima me sta da kazem na sudu jer ja se stvarno ne osjecam krivim i mislim da je ovo nepravda.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija