Jump to content

Rita012

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovani, Molim informaciju ako je osoba dala otkaz u mjesecu kada ide isplata regresa da li ima pravo na njega? Hvala. Lp.
  2. Razumijem,ali nema odluke.Nema pismenih tragova tome.Mogu jedino ga direktno pitat.
  3. U kolektivnom ugovoru nije nista navedeno,privatnik nekome isplati,nekome ne razmjerni dio...
  4. Pozdrav, Molila bi informaciju da li bi mi poslodavac mogao isplatiti razmjerni dio za prijevoz i topli obrok ako sam radila samo tjedan dana u 10.mj ( od 1.10.-8.10) , a preostalih sam otvorila koplikacije u trudnoći? Ili se prijevoz isplaćuje unaprijed za sljedeći mjesec? Hvala. lp,
  5. Poštovani, Dala sam sporazumni raskid radnog odnosa kod poslodavca,te koristim stari dio godišnjeg kao i razmjerni dio novog godišnjeg za 2022g.Molim informaciju da li imam pravo na regres kod starog poslodavca(kolektivni ugovor javnih službi) ili ću imat to pravo kod novog poslodavca? Hvala. Lp.
  6. Postovani, Zanima me da li imam pravo na isplatu bozičnice koja je odredena kolektivnim ugovorom ako sam na bolovanju duze od 42 dana? Radi se o javnoj ustanovi. Hvala. Srdačan pozdrav!
  7. Molim informaciju ako je moj ginekolog doznaku za 1.mj stavio sa 29.1. a ne s 31.1.buduci da vikende ne radim, da li će ući u tih 90 dana ili ne? Jer od 1.2.mi se mijenjala samo šifru u odnosu na 1.mj. Puno hvala. Lp.
  8. Poštovani, Molim za informaciju ostvarenje prava za novčanu naknadu za bolovanje duže od 90 dana, od 01.01.2021. vodim se na bolovanju za taj prvi mjesec na šifri A0, a od 1.02. na šifri komplikacija.Budući da radim u državnoj firmi znam da imam pravo na novčanu naknadu ali ne znam da li je bitna šifra bolovanja da bude ista ili se samo gleda da je bolovanje neprekidno? Hvala.Lp
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija