Jump to content

mrnjau

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Imamo stan u potkrovlju u višestambenoj zgradi koji renoviramo. Obzirom da je strop stana trebalo ukloniti i moramo postaviti novi, željeli bi ostaviti grede da se vide, imamo li na to pravo? Zajedničko potkrovlje (iznad nas) bi ostalo u istim gabaritima kao i prije, dakle samo bi naš strop bio par centimetara viši nego prije... Trebaju li nam neki potpisi ili dozvole?
  2. Hvala na odgovoru, znači za proširenje otvora ne treba suglasnost stanara već građevinska dozvola, dok za krovne otvore suglasnost svih stanara? Možete li mi reći prema kojem zakonu da se znam pozvati? Hvala puno!
  3. U vlasništvu sam stana u manjoj zgradi koji ima izlaz na balkon širine 80 cm, želim taj otvor proširiti na 120. Da li trebam građevinsku dozvolu? Da li je za nju potrebna suglasnost svih susjeda? Imamo izrađen glavni projekt renovacije stana u kojem je ucrtano proširenje. Proširenje ne narušava izgled zgrade jer su otvori susjeda ispod nas oko 110 cm. Želim ugraditi i krovni prozor. Prozor je udaljen od druge zgrade više od 3 metra. Da li trebam neku dozvolu ili suglasnost stanara?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija