Jump to content

novo.nova

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je novo.nova objavio

  1. Neznam sad točno. Moram provjerit kod njega. Kužim to.. Ali po tome on nikad nece rjesit to dugovanje. Nekretnine koje su uzeli plus ovo sta su skinuli godinama s penzije je vec debelo premasilo njihovo potrazivanje
  2. Kredit je bio 25 000 eura. Dugovanje je mislim da oko 35 000 eura. Uzeli su dvije kuće koje su zajedno u vrijednosti cca tog dugovanja. Plus uzimaju vec jedno 6g po 2000kn. Ne kuzim zbog cega uzimaju nekretnine ako im se od pocetka redovito svaki mjesec placa 2000kn. Ima neko objašnjenje?
  3. Molila bih vas za savjet. Ovako ide priča... Banka je prodala dugovanje mog tate b2 kapitalu. B2 kapital je ovršio kuću mog tate i kuća je prodana. Moj otac je nakon smrti svoje majke nasljedio dvije nekretnine. Nedugo nakon toga B2 kapital je jednu od tih nekretnina opet ovršio (uzeo,prodao..) a drugu nekretninu tata je darovnim ugovorom dao meni. Ja sam tu nekretninu prepisala na svog supruga jer smo odlučili renovirati a on je kreditno sposoban za dić kredit na hipoteku. Sad je b2 kapital mene i supruga tužio i pobija taj darovni ugovor. Tati svih ovih godina naravno redovno svaki mjesec uzimaju dio mirovine (oko 2000kn) za ovrhu zbog kuće koju su oni već uzeli i prodali i u međuvremenu uzeli još i jednu. Sad je moje pitanje dal je to zakonski uopće dozvoljeno? Kud krenuti,kako ovome stati na kraj? Ima itko još sa ovakvom situacijom da mi da neki savjet?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija