Jump to content

Kzaar

Korisnik
 • Broj objava

  3
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Kzaar

 • Status
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Kzaar

  Dug prema b2

  Kakvi pravni lijekovi možete li pojasniti. I da li uopce oni mogu pokrenuti ovrsni postupak po dugu koji je prodan bez ovrsne isprave? Zasto cekaju vec 5 godina? Stvar je a zaboravio sam je napomenuti da su bila 3 premeta a 1 je imao ovrsni prijedlog. Tu su me bez problema ovrsili prije 2.5 godine no za preostala 2 jos jednom napominjem banka nije pokrenula nikakvu ovrhu. U svakom slucaju provjerit cu da li je prodano s kakvom ovrsnom ispravom, to mi moze banka odgovoriti koja je prodala?
 2. Kzaar

  Dug prema b2

  Da, prilicno siguran, banka nije dugo cekala kad vise nisam mogao platiti kredit nakon gubitka posla. Jednostavno sam dobio obavijest da je dug prodan i da oni nemaju vise potrazivanja prema meni. I ne pozivaju se na nista.
 3. Pozrav, 28. Lipnja 2016 b2 kapital je kupio moj dug od PBZ banke, rijec je o kreditu od 50000 kn i minusu na tekucem racunu od 12000 kn ali uz kamatu dug se popeo na oko 75000 kn. Pbz banka nikad nije pokrenula ovrsni postupak dakle jednostavno su dug prodali b2 kapitalu b2 kapital dosada me isto nije ovrsio, samo su trazili da im platim bar 200 kn po predmetu. Dosad im nisam dao ni lipe e pa me sad zanima zasto me jos nisu ovrsili. Imaju moj dug skoro 5 godina ali samo me zovu po 8x na dan.
×
×
 • Napravi novi...