Jump to content

Dragica26

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Imam jedno pitanje i molim odgovor. Majka mi je darovala stan prije 3 godine. Upisala sam se u posjed u katastru i gruntovnici. Medutim nitko mi nije rekao da moram ici na poreznu i to prijaviti. Sto mi je ciniti sad?. Da li cu morati platiti porez s obzirom da sam propustila rok od 30 dana? Jos jedno pitanje. Da li mogu darovati majci stan ako ga je ona meni darovala prije 4 godine?
  2. Ok hvala na odgovoru...
  3. Hvala vam na odgovoru. Zvala sam centar i oni su ga kontaktirali. U prvi mjesec je uplatio nesto novaca i od tad nista. Da li da spomenem na sudu prijetnje(imam snimak kako vice u stanu)?Cak sam mu ga i poslala da se cuje.
  4. Postovani treba mi vasa pomoc. U braku sam od 2005 godine. Dobili smo dijete koje je rodeno sa malformacijom oba dva stopala i koje se lijeci u Zagrebu od rodenja(iz Splita sam). Zivjeli smo u stanu mojih roditelja u koji su moji ulozili novac(to je bio stan od kojih he moja majka imala prihod od rentanja). 2017 je majka prepisala stan na mene i ja sam se uknjizila kao vlasnik. Sklopile smo ugovor koji nije ovjeren kod biljeznika i nema svjedok da sam majci uplatila 25000 eura. Moj suprug cijelo vrijeme braka pravi dugove, upada u minuse, posuduje novce od moga oca itd. Moje roditelje tj
×
×
  • Napravi novi...